8.7FantastischScore uit 205 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Draadloos internet
  • Aan zee

8.7FantastischScore uit 219 reviews

De beste ervaring tot nu toe!
Door Robert op 28-09-2022

Het hotel is recent gerenoveerd en ziet er geweldig uit. Ontvangst keurig netjes en goed verzorgd. Je wordt als een echte koning(in) behandeld. De kamers zijn geweldig netjes, goed onderhouden, goede matrassen, en vooral goede service. Elke dag nieuwe flesjes water in je koelkast, nieuwe cupjes koffie voor het Nespresso apparaat. Het restaurant op de 3e verdieping geeft een geweldig uitzicht over zee en zicht op Rethimnon. Het aanbod qua eten in de avond zou iets beter kunnen, maar is goed genoeg. Ook de service aan de bar is goed, evenals de Wifi door het gehele hotel én op het strand. De service op het strand is perfect, bedden zijn gratis als je wat drinken of eten besteld. Prijzen zijn niet overdreven hoog. Alles goed geregeld, twee flesjes water, handdoeken, etc. De nieuwe zwembaden zien er geweldig uit en zijn erg mooi aangelegd. Zeker die swim-up kamers op de 1e verdieping. Wij komen hier zeker nog een keer.

prima
Door v weelden op 13-05-2017

aan zee en niet ver van het centrum 1.3 km goed te lopen

Leuk
Door jan van rijssen op 19-09-2015

Het appartement is standaard maar schoon. Als je wat vraagt word er gelijk actie ondernomen . Het zwembad is heerlijk en netjes. Het ontbijt is simpel en iedere dag hetzelfde. De matrassen van het bed zijn slecht . Wij hebben er een prima tijd gehad en komen er beslist nog een keer terug.

WSPANIAŁA PODRÓŻ POŚLUBNA
Door Anna op 13-07-2015

Ogólne wrażenia - wspaniale! Główną zaletą hotelu jest jego położenie ponieważ blisko do plaży i do centrum! Spacerkiem 15-20 min. i jesteśmy w samym centrum :) Nie jest drogo! Miasto wieczorem i widoki bezcenne :) Mieliśmy pokój z widokiem na morze coś pięknego. Wyżywienie mieliśmy HB i powiem, że w zupełności wystarczy. Jedzenie pyszne! Zawsze deser czy to śniadanie czy obiadokolacja. Każdy znajdzie coś dla siebie, bardzo duży wybór - mięso, ryby, sałatki, ziemniaki, ryż, frytki, makaron, sosy, owoce, ciasta na prawdę pyszne! Pokój skromny ale czysty, z lodówką i aneksem kuchennym, klimatyzacja działała. Lodówka bardzo przydatna :) Blisko do sklepów. Na recepcji 2 Polki :)

Basic, maar oké
Door kirsten_oelen op 16-06-2015

De kamers zijn erg basic en verouderd en de badkamer kan zeker een renovatie gebruiken, maar het uitzicht wat wij hadden op zee maakte dit helemaal goed. Ik zou hier geen all inclusive boeken en in tegenstelling tot de touroperator website zijn niet alle cocktails inbegrepen, maar slechts de cocktail van de dag, die overigens wel elke dag anders is. Om het gezellige centrum te bereiken moet je zeker 20 min. lopen. Het is te hopen dat ze de boulevard snel afmaken, want nu moesten we af en toe oppassen voor diepe gaten middenin de stoep en voor sommige winkels/restaurants moet je via een loopplankje.

Prima lokatie
Door Betty1954 op 30-05-2015

Met Appartement Flisvos is niets mis mee. Heb de laatste tijd veel gelezen over dit appartement maar wij zijn zeer tevreden teruggekomen uit Kreta uit Appartement Flisvos. Bediening is super, allen vriendelijk en behulpzaam. Kamer prima, is gedateerd maar alles is schoon en iedere dag werd er schoongemaakt en iedere dag lagen er schone handdoeken. Wij hadden ontbijt erbij geboekt, ook dit is prima wel iedere dag hetzelfde dus daar zie ik verbeterpuntjes. Over het geheel gesproken zeer tevreden ook omdat je geen hoofdprijs betaald voor Appartement Flisvos.

Soort hotel
Strandhotel