Laagste prijsgarantie
9.1FenomenaalScore uit 3 reviews

Over AMIRA Luxury Resort & Spa

Dompel je onder in de luxe van AMIRA Luxury Resort & Spa, een waar paradijs voor strandliefhebbers en zwembadfanaten. Dit resort pronkt met zijn directe toegang tot het zandstrand en een uitnodigend zoetwaterzwembad, perfect voor verfrissende duiken en relaxte zonuren. Een ongeëvenaarde bestemming voor een droomvakantie!

De Ligging

AMIRA Luxury Resort & Spa bevindt zich in de charmante omgeving van Rethymnon, Platanes, pal aan de zee voor de ultieme strandervaring. Het is de perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van Kreta te verkennen. De historische stad Rethymno, met zijn levendige straatjes en culturele bezienswaardigheden, ligt slechts 7 km verderop. Voor vakantiegangers die zich buiten het resort willen wagen, zijn winkels en restaurants op een kilometer afstand te vinden. Het resort is goed bereikbaar, met de luchthaven van Chania op ongeveer 60 km en de luchthaven van Heraklion op circa 75 km.

AMIRA Luxury Resort & Spa blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten. Het resort beschikt over 172 luxueuze kamers, elk ontworpen voor optimaal comfort met moderne voorzieningen. Het hart van het resort is het indrukwekkende zoetwaterbuitenzwembad, omgeven door comfortabele ligbedden en parasols voor ontspanning onder de zon. De aanwezigheid van een fitnesscentrum, diverse watersportmogelijkheden en wellnesscentrum met een binnenzwembad, zorgen ervoor dat elke vakantieganger actief kan blijven of juist diep kan ontspannen. Daarnaast zijn er drie restaurants en drie bars die een breed scala aan culinaire ervaringen bieden, van lokale delicatessen tot internationale gerechten.

Bij AMIRA Luxury Resort & Spa kunnen vakantiegangers genieten van een diversiteit aan culinaire ervaringen. Het resort herbergt drie verfijnde restaurants, waaronder een buffetrestaurant met show cooking, een à-la-carterestaurant gespecialiseerd in Mediterrane keuken, en een gourmetrestaurant voor een exclusieve dinerervaring. Of je nu kiest voor halfpension of de voorkeur geeft aan à la carte, elke maaltijd belooft een feest voor de zintuigen te zijn. Daarnaast nodigen de drie gezellige bars, variërend van een lobbybar tot een strandbar, je uit om te ontspannen met een verfrissend drankje in de hand.

Het resort is toegankelijk voor vakantiegangers met een fysieke handicap, met faciliteiten zoals deels rolstoeltoegankelijke badkamers en barrièrevrije toegangen. Houd er rekening mee dat voor het diner een kledingvoorschrift geldt om de sfeer van elegantie en comfort te behouden. Als betaalmiddelen worden Visa en MasterCard geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

Website

9.1FenomenaalScore uit 3 reviews

Topvakantie
Door Danny op 01-08-2024

Toffe vakantie in een tophotel. Alles zeer goed verlopen. Eerste keer met Zoover geboekt en alles was in orde en goed georganiseerd.

Een top vakantie in Kreta
Door Alicia op 11-02-2024

Wij raden iedereen het hotel aan! In het Amira Luxury resort & spa kom je helemaal tot rust tijdens de zomervakantie.
Wij hadden een junior suite met gedeeld zwembad, wat aan al onze verwachtingen voldeed. De kamer was erg groot en schoon. En het was perfect om je eigen ligbedjes met zwembad naast je kamer te hebben. Hier keek je gezellig uit op het algemene zwembad en de zee.
De service in het hotel was erg goed. We werden onthaald bij aankomst met een hapje en drankje en in de kamer lag ook allerlei lekkers klaar. 1 van ons was jarig en we kregen een taart met champagne op onze kamer gebracht. Het hotel helpt je bij het reserveren van een taxi of heeft tips voor uitjes.
Het ontbijt en diner was van goede kwaliteit met veel variatie. Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken is dat de drankjes/eten gedurende de dag vrij prijzig waren, ook bij het diner moest je de drankjes apart afrekenen.
Voor ons een top vakantie!

Geweldig resort voor volwassenen direct aan zee
Door Remco op 16-08-2022

Wat een fantastisch resort op een hele mooie plek
Wij zijn een week geweest bij van Amira Luxury Resort and Spa. Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen door Annemie, zij gaf aan dat we een upgrade kregen naar de suite. We hadden een kamer aan zeezijde geboekt en nu kregen we de suite. Bij aankomst staat er fruit en een flesje wijn klaar en iedere dat vindt je twee flesjes water in je koelkast. Het hotel ligt aan zee en onze suite had vol uitzicht op zee en op het strand naast het hotel. Wij hadden half pension geboekt en het eten was heel goed. Buffet iedere dag anders. Het personeel is super vriendelijk en attent. Ook werden we meerdere malen verrast met een drankje bij binnenkomst of mooie live muziek tijdens het eten. Je kunt zowel binnen als buiten eten en mocht je een keer wat anders willen dan kun je tegen betaling bij de a la carte restaurants eten.
Gewoon een top resort
Adults only, ook daarom wel een 10 waard!

• Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows

€ 366

Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows

9.1
    GriekenlandKretaStalis / Stalida

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Stella Village Seaside Hotel

€ 650