8.5FantastischScore uit 111 reviews

8.5FantastischScore uit 122 reviews

Ruimte

Fantastic!!!
Door Roos Baltzaki op 06-05-2019

It is really great in Diamond Village. The appartments are beautiful and very clean. The staff is very friendly, everything is perfect there!!

Fantastische locatie!
Door van der Sluijs op 07-05-2018

We hebben een geweldige vakantie gehad. Alina, George en Angela doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. We werden echt hartverwarmend ontvangen. Door onze schuld hadden we een gewoon appartement geboekt terwijl we dachten dat we een suite met privé zwembad hadden geboekt. Alina regelde ter plekke een suite met privé zwembad voor ons, uiteraard tegen bijbetaling. Eigenlijk zijn de villa's voor 3 personen maar voor ons hebben ze er een extra bed bijgezet. Het eten is kwalitatief zeer goed. We hebben ook bij restaurantjes in de buurt gegeten maar nergens zo goed als bij Diamond. De suites met privézwembad zijn top. Ze zijn pas 1 jaar oud en van binnen heel mooi ingericht. Bij binnenkomst is de koelkast gevuld met lekkere frisdrankjes en er staat een fles wijn klaar. De bedden slapen erg comfortabel en de douche heeft een enorme regendouchekop. We komen graag nog een keer terug en kunnen iedereen deze accommodatie van hart

Fantastisch!
Door Ellen op 19-04-2018

“Ons appartement was net gerenoveerd en zag er prachtig en super modern uit! Het bed was erg goed en vanaf ons balkon hadden we een geweldig uitzicht op het zwembad en de zee. Het personeel was ontzettend gastvrij en aardig. We hadden met ontbijt en diner geboekt en hebben een paar keer ook de lunch in het restaurant genuttigd. Het eten was erg goed en overtrof onze verwachtingen. We kozen qua diner voor traditionele Griekse gerechten. Deze werden met zeer veel liefde voor ons bereid! De appartementen, het zwembad en alle faciliteiten eromheen zijn trouwens ook super schoon. Kortom wij geven Diamond Village een dikke 10 (zeker ook qua prijs/kwaliteitverhouding)! Ps de foto's op de site zijn verouderd, inmiddels zijn de appartementen geüpdatet en modern ingericht!”

Diamond Village

Great place
Door Steve op 08-07-2013

Very nice place to go .The owner kostas will try to help out with any thing and very friendly his wife Helen is nice to and makes lovely food good value for money and I would go back .Rooms kept clean

Personeel matig vriendelijk
Door grieksezon op 18-06-2013
Onbekend reisgezelschap

Het appartement is schoon, elke 4e dag worden de bedden verschoond. Om zelf te koken is bijna ondoenbaar, één pit en een minipit. Een maal per 2 dagen 2 schone handdoeken p.p. In het weekend moet je er 3 dagen meedoen vanwege vrije dag schoonmaakster. Geen thee/keuken/vaatdoeken aanwezig en te weinig pannen. Wij waren met 2 dames. De eigenaar Kostas gevraagd behulpzaam te zijn met koffers, maar dit werd niet gehonoreerd. Terugkerende gasten krijgen een hand bij vertrek, nieuwe gasten niet. Hoe vaker je komt, hoe hoger je op de ranglijst zo zei de eigenaar. Wel attent van de eigenaar ( wij er voor de 3e keer geweest ), ik had een pc nodig en mocht deze gebruiken. Van het zwemwater worden er regelmatig monsters genomen, keurig in orde dus. De rust die er heerste o.l.v. zijn schoonouders is weg nu hij er zelf staat. Om ca. 10.00 uur gaat de muziek aan tot middernacht op discovolume. Een muziek die door geen enkele gast werd gewaardeerd. Eigenaar alleen vriendelijk als je veel spendeert.

Geweldige Vakantie
Door Nicole en Robert op 10-10-2012

We hebben een TOP vakantie gehad. De eigenaren en het personeel waren erg vriendelijk. Als er iets was kon je met normale communicatie met de eigenaar alles gelijk regelen. Prima en netjes. Appartement werd elke dag schoon gemaakt, en om de dag kregen we schone handdoeken en lakens. Wat wij wel mistten was een filterkoffiezetapparaat (was wel overheen te komen). Mooie omgeving heerlijk rustig. Jammer dat je negatieve reacties hoort. Voor wat je betaalt is het echt een top appartement zeker voor Griekse begrippen. Het zwembad was ook heerlijk, samen met het weer werd ik bruin, en mijn vriend zwart. Je kunt er ook heerlijk eten als je dat wilt. De moussaka en de Giros zijn zeker een aanbeveling. Giannis de barman is een goede goochelaar... (ahum),

Tot volgend jaar Robert en Nicole (graag zelfde kamer 307)