Villa Mertiza
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Villa Mertiza voor je op een rij gezet:
- Kamers
Appartement info
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementFantastisch171 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamHalf pensionp.p. vanaf€ 470 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 382 Ga naar accommodatie14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 314 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 427
- Ria van Veen24-08-2021
Zeer gastvrij team in een geweldige omgeving
Villa Mertiza staat aan de rand van een heel mooi klein dorpje met een leuke boulevard op loopafstand, waar je een grote keuze hebt uit hele gezellige restaurantjes aan zee maar ook in het dorp waar je heerlijk kunt eten echt Grieks kunt eten en de bediening ontzettend aardig is.De studio is voorzien van alle faciliteiten en een goede airco met goede boxspring bedden Er is in het hotel een hele gezellige ontspannen sfeer, met een prachtige tuin met gezellige zitjes.Het team staat altijd voor je klaar. Ze geven goede tips je geeft een kick en het is al geregeld. Ook fietsverhuur is mogelijk, leuk om naar Tertsa te fietsen. DJ bracht ons naar de Sarakina kloof en haalde ons weer op, erg behulpzaam.
- Joke Hans23-12-2019
Succes van de hoogste plank.
- Ruud Kamphuis07-12-2019
Fantastisch!
We komen al een aantal jaren in Villa Mertiza in Mirtos. Tot nu toe met z'n tweetjes en altijd in Oktober. Heerlijk weer en een gezellige sfeer. Zowel in Mertiza als in Mirtos. Vanwege een feestje hadden we nu ook de kinderen met aanhang en kleinzoon meegenomen. We hebben alweer een fantastische tijd gehad. Gastvrijheid stond ook nu weer hoog in het vaandel. Geen strakke regels en je echt het gevoel geven dat je welkom bent. Kortom.... wij boekten al weer voor volgend jaar!
- Ingrid03-12-2019
Heimwee
Zowel in juni als in september toptijd gehad. Had vrienden verteld dat we in 2018 een geweldige vakantie in mertiza gehad hadden. Dat wilden zij ook weleens meemaken. Altijd een gok natuurlijk, niet iedereen heeft dezelfde vakantiewensen. Gelukkig was iedereen even enthousiast als dat wij waren en willen ook zeker nog een keer terug. Het super gastvrije team van mertiza bezorgt je een geweldige en zorgeloze vakantie, een vakantie zoals vakantie hoort te zijn
Appartement Villa Mertiza info
- CafeNiet beschikbaar