Villa Kastro
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Villa Kastro voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Airconditioning
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie6 mei (10 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 375 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 427 Ga naar accommodatieElounda Water Park Residence
AppartementFantastisch171 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamHalf pensionp.p. vanaf€ 470 Ga naar accommodatie14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 314
- Irma12-06-2018
Heerlijke vakantie gehad!
Zeer ruime, keurige studio, nabij centrum van Myrtos .Complex is en wordt goed onderhouden. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Keukentje stelt zoals overal in Griekenland niet veel voor, maar een éénpansmaaltijd is te maken. De middelen zijn aanwezig en van goede kwaliteit. Myrtos is klein maar er zijn wel talloze restaurantjes en barretjes, maar gelukkig niet super toeristisch. Er is een kiezelstrand en als je een auto hebt kun je alle kanten op. Dat is wel een aanrader als je veel wil zien. We hebben veel andere plaatsjes bezocht, kloven gelopen en oneindig veel strandjes bezocht. Tip: wanneer je het uiterste oosten wil bezoeken of noordelijk een paar plaatsen aan wil doen hebben wij 2x een overnachting elders geboekt. Daardoor hebben wij het idee dat we heel veel gezien hebben in 2 weken. Het oosten vonden we toch wat te ver. dat is voor een volgende keer.
- Hoeveelheid ruimte
- Ger28-06-2017
Niet meer dan gemiddeld
Redelijk appartementencomplex. Vriendelijke receptie. Niet al,te grote kamers met harde bedden, ondanks een topper. Klein balkonnetje. Ontbijt mogelijk tegen betaling. Ligt aan een doorgaande weg, s morgens hoor je de auto's goed langsrijden.
- Hoeveelheid ruimte
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensMirtos.P.O. Box 111, GR-72056