Hotel Sirens Beach

Hotel Sirens Beachsterstersterster

8.2Fantastisch

Score uit 260 reviews

Griekenland, Kreta, Malia


Vanaf
€ 657p.p.
  • Inclusief vlucht en vervoer
  • All inclusive
  • Je vertrekt vanaf Amsterdam
Reisduur
Vertrekdatum
Reisgezelschap

Overzicht

8.2Fantastisch

Score uit 260 reviews

  • 9.3Ligging
  • 8.7Service
  • 8Prijs/kwaliteit
  • 7.8Eten
  • 7.6Kamers
  • 8.1Kindvriendelijk
  • 8.8Zwembad
  • 8.3Hygiëne

Hotel info

  • Aan zee
  • Airco
  • All inclusive
  • Animatie
  • Balkon
  • Kinderopvang
  • Parkeren mogelijk
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Zwembad
Meer hotel info
Tonen op kaart

Hotel Sirens Beach op Kreta ligt tussen het strand en de bergen in. Op het strand of bij het zwembad heb je de ligbedjes voor het uitkiezen. Voor de actieve vakantieganger is er onder andere een tennisbaan, fitness en tafeltennis. De bus brengt je naar leuke plaatsen als Heraklion of Agios Nikolaos.

Reviews

260 reviews over Hotel Sirens Beach

Review schrijven

Beoordelingen

204
25
18
4

Toon reviews van reizigers

Sorteren:


  • 2019
    10Chantal11-10-2019

    Ge-wel-dig!!

    Wij hebben een super vakantie gehad in Sirens Beach! Ik ben aardig bekend met verschillende hotels op Kreta, maar deze is wel heel erg goed! Vriendelijk personeel, groot, eten was lekker, perfecte ligging in Malia Centrum. Ook de all inclusive formule is erg uitgebreid. Hotel erg schoon! Wat ik ook erg leuk vond, was dat zelfs in oktober het animatie team er nog steeds is om de gasten te vermaken. Super! Het is ook zeker aan te raden om een auto te huren en lekker Kreta te verkennen. Dit hotel en de ligging is echt voor iedereen: jong, oud, families, koppels enz. Ohja, de mensen die zeuren over dit hotel.. zijn echt van die typische zeikerds. Laat je er echt niet door tegen houden. En nee Griekse hotels zijn niet te vergelijken met die in Turkije ( zijn inderdaad vaak nog luxer).

    Wij gaan hier zeker nog eens terug. :)

    • 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 10Kamers
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne

    Neil Martinelli - Guest Relations Manager, Marketing, 19-10-2019

    Kalimera Chantal Once again a big thank you from all of the team for your wonderful review. We are delighted that you have enjoyed your holiday and especially happy that you took time to tell us your thoughts here on Zoover. We wish you a great winter and hope to welcome you back again in the near future. Your Sirens Beach & Village Team

    Gereisd met partner in oktober 2019

  • 6H. Koolmees21-09-2019

    Nooit meer!

    De ligging is prima, de zwembaden ook. Het eten is erg slecht, lauw of bijna koud. Soms was vlees of vis ook niet goed gaar. Ijs moest je ook snel pakken, meteen als ze een nieuwe bak gevuld hadden, anders was het vloeibaar, goed om ziek van te worden. Geen flesje water op de kamer, en het was verboden om bij de bar of lobby bij te vullen! Kapotte sloten op wc deuren bij de lobby, gedurende ons verblijf niet gerepareerd. Personeel afstandelijk. Al met al hooguit 3 sterren,

    • 8Ligging
    • 6Service
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 2Eten
    • 7Kamers
    • 8Zwembad
    • 7Hygiëne

    Neil Martinelli, Marketing, 24-09-2019

    Dear Mr. Koolmees, Thank you for choosing Sirens Beach & Village for your September holiday this year and for the time you have invested to write your thoughts here. We’re glad that you have enjoyed the location and pools and, naturally disappointed that we have not surpassed your expectations with our food. In warmer weather it is normal for ice to melt, even when packed into high quality freezing units the ice will still melt if people leave the door open and sadly this must be thrown away once it turns back to a liquid. Thank you for informing us that a lock in at our toilets does not work, we will send our maintenance to all the public toilets to find which one it is and repair it as quickly as possible. The reason for asking guests not to refill their water bottles at the restaurants or bars is due to hygiene, by putting the top of the bottle around the nozzle of the water dispenser bacteria can spread quickly through the hotel. We would like to thank you again for being part of our 2019 season, wish you a healthy and happy September and hope you will visit again in the near future. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met partner in september 2019

  • 5j.evers-v.d.meer16-09-2019

    Nooit Meer

    Het eten was lauw tot koud, eenzijdig, fantasieloos, terwijl vlees en vis niet goed doorbakken waren. (rauw). Water alleen , per glas, te verkrijgen in aankomsthal en Beachbar,flesjes vullen verboden.Familiekamer twee ruimtes elk 3x3m2.Ijzeren ambulancebed op wieltjes en gedateerde bedbank.Hotel ligt mooi en is mooi aangelegd. Bars en zwembaden goed, alleen binnenbar verkeerde openingstijd. Koffie laat te wensen over Cappucino niet verkrijgbaar.

    • 8Ligging
    • 6Service
    • 4Prijs/kwaliteit
    • 2Eten
    • 2Kamers
    • 8Zwembad
    • 7Hygiëne

    Neil Martinelli, Marketing, 10-10-2019

    Dear J. Evers, Thank you for taking time to inform us of your stay here at Sirens Beach & Village. As you can imagine, we are very sorry that we have not surpassed your holiday expectations and will take your comments into consideration at our up-coming management meeting. Our Family Rooms are 26m² with a double bed for the parents and 2 beds for children. We are sorry that you found some of your food not well cooked, we are always grateful if guests inform one of our restaurant team of this immediately in order to correct the issue for others too. Thank you for your feedback and we hope that you will visit again one day to check our dedication to a great holiday experience. Your Sirens Beach & Village Team

    Gereisd met vrienden in augustus 2019



  • 8Brandsma27-08-2019

    Aanrader. Prima hotel. Véél mogelijkheden.

    Prima hotel. Ruim opgezet en all inclusive méér dan goed. Prima eten, genoeg keus ook en drank en alcohol tot laat en talrijk te krijgen. Alleen de cola is niet te drinken. Strand met genoeg parasols naast complex, drie zwembaden en leuke animatie. Elke avond een show. Op 300 meter van het strand ligt een klein eilandje. Heerlijk om naar toe te zwemmen en aldaar te snorkelen. Midgetgolf, tennisbanen, voetbalveld en beachvolley aanwezig. Al met al een fijne tijd gehad in dit hotel.

    • 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 8Kamers
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne

    Neil Martinelli - Guest Relations Manager, Marketing, 01-09-2019

    Dear Brandsma, Thank you very much for your lovely feedback here on Zoover. We are very happy that you chose our hotel this year and that you have enjoyed your stay with us. Due to your review we will donate 1€ to the “Smile Of The Child” charity to help children in need of help and support can get it. Best wishes and we hope to welcome you here again soon. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met vrienden in augustus 2019

  • 8Pijnacker27-08-2019

    Top vakantie

    Goed eten,schoon mooie zwembaden en strand. Vriendelijk personeel

    • 9Ligging
    • 9Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 8Kamers
    • 8Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne

    Neil Martinelli - Guest Relations Manager, Marketing, 28-08-2019

    Kaliera Pijnacker, Thank you for making Sirens Beach & Village your holiday destination for your 2019 summer holidays. We’re delighted that you have enjoyed your stay and hope to welcome you back one day soon. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met vrienden in augustus 2019

  • 9Anita25-08-2019

    Fantastisch hotel met geweldige ligging

    Wij, man - dochter van 14 en ik, zijn hier in augustus 12 dagen geweest. Het is echt een heerlijke plek direct aan het strand. Het personeel is heel vriendelijk en staan altijd direct voor je klaar, uitstekende service. Het eten was goed, zou wel iets gevarieerder kunnen. Wij hadden een fantastische kamer met uitzicht op zee, Neil nog heel erg bedankt! Als je het hotel uitloopt kom je in een straat met winkeltjes, stukje verder bij de MC Donalds naar links en je zit in de hoofdstraat. Het was voor ons een super vakantie en zullen zeker teruggaan.

    • 9Ligging
    • 10Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 10Kamers
    • 8Kindvriendelijk
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne

    Neil Martinelli - Guest Relations Manager, Marketing, 28-08-2019

    Kalimera Anita, Thank you very much for being part of our 2019 summer season and for your wonderful comments. It was a pleasure to welcome you and your family here this year and we hope it will not be your last visit. Wishing you all a healthy and happy summer Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met oudere kinderen in augustus 2019


  • Advertentie
  • 8Loes Roosingh25-08-2019

    Prima hotel.

    Mooi gelegen hotel, vlakbij het plaatsje Malia, echt een toeristenplaats met veel winkels, waar ze overal hetzelfde verkopen en restaurants. Heel veel groen, palmbomen en prachtige tuin, die goed wordt onderhouden. De kamers zijn netjes, maar de bedden keihard. Bij de receptie gevraagd of er iets aan te doen was, omdat ik rugklachten heb, werd meteen een topdekmatrasje geregeld. Top. Het hielp alleen niet echt, zo hard zijn die bedden. Er wordt veel georganiseerd, maar er was een grote groep Italianen die dachten dat ze daar de baas waren. Ze stuurden de kinderen, die een potje wilden voetballen met de vriendelijke Christo van de animatie, op dagelijks afgesproken tijd, meermalen weg. Op de vraag waarom er niets aan gedaan werd, was het antwoord van de Italiaanse animatie dat ze anders agressief werden. Jammer hoor. Voor de rest deed de animatie erg hun best. Eten was prima, afwisselend en veel keus.

    • 10Ligging
    • 10Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 7Kamers
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Zwembad
    • 6Hygiëne

    Neil Martinelli - Guest Relations Manager, Marketing, 28-08-2019

    Dear Loes, Thank you for choosing Sirens Beach & Village, it was our pleasure to have welcomed you here and to read your review.
    Regarding the football games organized between the animation teams, we are very happy to allow younger guests play together with the adults so long as all the adults agree to pay more attention to the smaller players. Unfortunately, on some occasions not all guests were willing to accept this so we have changed this that only on certain times is the game for adults only. Thank you for taking time to share your thoughts with us and hope you will visit us again in the not too distant future. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met vrienden in augustus 2019

  • 10rinus van loene03-07-2019

    heel goed hotel iedereen vriendelijk een aanrader

    heel goed hotel ,vriendelijk personeel en gezellige barbediening op het strand en bij het zwembad.ieder jaar doen ze in,bij het hotel iets vernieuwen zoals dit jaar de toegang naar het hotel in plaats van met een trap nu bereikbaar via een schuine opgang dus geen gesleep meer met koffers.en fijn met een rolstoel.animatie top.Eten in het hotel is heel goed en afwisselend zoals griekse avond ,komen al 13 jaar in dit hotel en gaan in september weer terug .echt een aanrader.

    • 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 8Kamers
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Zwembad
    • 8Hygiëne

    Neil Martinelli, Marketing, 07-07-2019

    Dear Rinus, Thank you very much for your wonderful review. We are delighted that you have been our guest for so many years and it is always a great pleasure to welcome you here every year. We hope you have a nice summer and we’re looking forward to your next visit. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met partner in juni 2019

  • 9Koomen03-07-2019

    Perfecte relax vakantie!

    Heel mooi hotel met prachtige zwembaden en aan het strand! Er is genoeg te beleven. Zwemmen naar het eilandje in de zee waar het kerkje staat is leuk en verder kun je gebruik maken van een waterfiets, waterscooter etc. Het eten is erg lekker en gevarieerd! Vriendelijk personeel is er zeker! Alles is ook netjes en schoon. Kortom; Sirens Beach raad ik heel erg aan!

    • 10Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 8Kamers
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne

    Neil Martinelli, Marketing, 07-07-2019

    Kalimera Koomen, Thank you for sharing your holiday experience with us here on Zoover. It gives us a great feeling knowing that guests are left with happy memories and feeling relaxed after their stay. We hope that you will choose us again the next time your travels bring you to Crete and until that time we wish you all the best. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met partner in juli 2019

  • 2018
    9Patricia21-10-2018

    Fantatisch

    Prachtig hotel op hele mooie locatie, recht aan mooi zandstrand en achter je de bergen. Wij hadden all inclusive geboekt het eten is zeer smakelijk en ook keuze genoeg. Personeel is ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Animatie ook zeer gevarieerd gedurende de dag terwijl wij toch aan het einde van het seizoen er waren. Op het strand ook dolphin watersports waar je korting krijgt als je meld dat je in het hotel verblijft. Geweldige vakantie gehad zeker een aanrader. Enige minpuntje is dat de kamers iets gedateerd zijn, maar zeer schoon en worden iedere dag gepoest.

    • 8Kindvriendelijk
    • 10Hygiëne
    • 10Zwembad
    • 10Eten
    • 7Kamers
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 10Service
    • 10Ligging

    Neil Martinelli, Marketing, 30-10-2018

    Dear Patricia, Thank you for the wonderful review of your holiday here on Zoover. We are very happy to read that you enjoyed your stay and we are very grateful for your feedback. Sirens Beach & Village is making a 1 Euro for every online review that we receive and we would like to say a big thank you for helping us to help the charity “Smile Of The Child”. We wish you a fantastic winter and hope to have the pleasure of welcoming you here again in the near future. Your Sirens Beach & Village team

    Gereisd met oudere kinderen in oktober 2018


Tips

12 tips over Hotel Sirens Beach


  • Fam. Lubbers , 06-08-2013

    Geef de medewerkers aan de bars, in het restaurant en schoonmaak ook eens een fooitje, ze werken zich uit de naad minstens 10 uur per dag. En vergeet de stagiairs dan ook niet (te herkennen aan de t-shirts die ze dragen, vaste medewerkers drage polo's). Ze kunnen dit geld heel goed gebruiken, want ze verdienen weinig geld. Wordt vaak door met name de all-inclusive gasten vergeten. Bijkomend voordeel hiervan voor jezelf is dat je daarna als VIP gast door ze wordt behandeld.


  • Frank, 10-07-2013

    Iets verderop in Malia zat restaurant Kalispera, met keihard werkende Grieken die qua avondeten voor een zacht prijsje een welkom alternatief vormde in een sfeervolle ambiance. Absoluut een aanrader, al was het alleen al voor de service.


  • M WOLTERS, 23-09-2013

    Een leuke excursie is een bezoek aan het voormalig lepra eiland spinalonca incl boottocht en bbq kosten 50 euro pp.


Vraag en antwoord

27 vragen over Hotel Sirens Beach


  • Chantal, 29-01-2019

    Is laat uitchecken mogelijk?

    Is het mogelijk om laat uit te checken? Ik kan alleen nog maar reizen vinden met late vluchten rond: 23:30 uur.

    Zou wel zo fijn zijn als we laat kunnen uitchecken.


  • Kersie, 27-12-2018

    Familiekamers

    Kan iemand mij vertellen of de familiekamers in het hotel liggen of daarbuiten. Als ze er buiten liggen moet je dan ver lopen naar bijv. het restaurant en de andere faciliteiten?


  • marjan, 13-07-2018

    Na 23.00 uur

    Bij navraag bleek Sunweb de enige die allin tot 00.00uur op de site heeft staan maar dat blijkt toch niet het geval te zijn en passen nu aan tot 23.00 uur Vind het raar dat daar nooit iemand iets over heeft gezegd. Maar goed er zijn weinig hotels die allin aanbieden althans in Griekenland tot 24.00 uur of gewoon te duur. Is er op het complex na 23.00 nog een mogelijkheid om bij een bar drinken te kopen of mag jezelf drinken meenemen en op terras opdrinken?


Hotel Sirens Beach info

Algemene informatie

  • Aantal sterrensterstersterster
  • VerzorgingAll inclusive, Halfpension, Volpension
  • Voorzieningen voor minder validenAanwezig
  • Eten en drinkenLunch
  • HuisdierenNiet toegestaan
  • De staf spreektDuits, Engels
  • RokenToegestaan
  • Aantal kamers< 500
  • Check-outTot 12:00
  • Check-inVanaf 12:00
  • Aantal sterren4

Zwembad

  • ZwembadAanwezig, Buitenzwembad, Onverwarmd, Poolbar, Zwembad

Strand

  • Soort strandZand
  • Afstand tot strand1 minuut lopen, < 25 m
  • Kleur van het strandLicht
  • Privé strandAanwezig
  • Directe toegang vanuit accommodatieAanwezig
  • Strand toegangGemakkelijk toegankelijk
  • Strand faciliteitenCatering aanwezig, Gratis handdoeken, Gratis parasols, Gratis strandbedden

Families en kinderen

  • Animatie programmaAanwezig, Kids Club (6-9 jaar), Miniclub (2-5 jaar), Youth Club (vanaf 14 jaar)
  • Aanbod voor kinderenBabybed mogelijk, Kinderbuffet, Kinderdisco, Speeltuin
  • KinderopvangAanwezig
  • Verblijf voor kinderenGratis

Restaurant & Bar

  • Restaurant2
  • Soort gerechtenDuits, Grieks, Internationaal, Italiaans, Regionaal
  • Bar / kantine5

Wifi

  • WifiAanwezig, Gratis
  • Gratis wifiGehele hotel

Kamerfaciliteiten

  • Balkon / terrasEigen Balkon, Terras
  • TemperatuurregelingAirco, Centrale Verwarming
  • Huishoudelijke apparatuurKluis, Koelkast, Koelkast / Minibar, TV

Overige faciliteiten

  • InternetAanwezig
  • AircoAanwezig
  • WinkelsCadeauwinkel, Kapper, Winkel voor levensmiddelen
  • LiftAanwezig
  • Receptie24-uurs receptie, Aanwezig
  • Op het terreinRookruimte, Terras, Tuin
  • EntertainmentAnimatieprogramma voor volwassenen
  • Overige servicesAutoverhuur, Begeleidingsprogramma, Dokter, Handdoeken(service), Informatie voor trips, Kantoor service, Kluis, Krant, Portier, Post service, Ticket service, Tours, Wasserette

Wellness

  • Wellness behandelingenLichaamsbehandelingen, Massages, Schoonheidsbehandelingen, Speciale massages

Parkeren

  • ParkerenGratis
  • Reservering voor parkerenNiet mogelijk
  • ParkeermogelijkhedenParkeerplaats

Activiteiten

  • WatersportDuiken, Kanoën, Waterskiën
  • BuitensportenBoccia, Golfbanen, Paardrijden
  • BalsportenVolleybal
  • FitnessAerobics, Fitness
  • Tennisbaan2, Aanwezig
  • Tennisbaan informatieBuiten, Tapijt
  • Sport & SpelBiljart, Darts, Minigolf, Tafeltennis

Adresgegevens

Advertentie
Advertentie