Villa Elite
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Villa Elite
Ontsnap aan de alledaagse drukte bij Villa Elite, een idyllisch toevluchtsoord dat perfect is voor zowel strandliefhebbers als zwembadfanaten. Gelegen in het pittoreske Koutouloufari, biedt dit charmante verblijf directe toegang tot het strand en een verfrissend buitenzwembad, ideaal voor ontspannen dagen onder de Griekse zon. Villa Elite belooft een onvergetelijke vakantie waar comfort en plezier hand in hand gaan.
De ligging
Villa Elite geniet van een benijdenswaardige locatie in Koutouloufari, een schilderachtig dorpje dat een authentieke Griekse charme uitstraalt. Met het strand direct aan je voeten en het centrum van Hersonissos op slechts 800 meter afstand, is het de ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers die zowel ontspanning aan zee als lokale cultuur willen ervaren. De nabijheid van openbaar vervoer maakt het gemakkelijk om de omgeving te verkennen, terwijl de avontuurlijke zielen onder ons kunnen genieten van fietsverhuur om de lokale bezienswaardigheden op twee wielen te ontdekken. Voor reizigers die van ver komen, ligt de luchthaven N.Kazantzakis (HER) op ongeveer 24 km afstand, waardoor Villa Elite gemakkelijk te bereiken is voor zowel binnenlandse als internationale vakantiegangers.
Villa Elite biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Het pronkstuk is zonder twijfel het buitenzwembad, waar je kunt genieten van een verkwikkende duik of kunt relaxen op de beschikbare ligbedden onder de seizoensgebonden parasols. De tuin biedt een serene ontsnapping aan de dagelijkse drukte, perfect voor een moment van rust. Voor vakantiegangers die verbonden willen blijven, biedt Villa Elite overal gratis WiFi. Daarnaast zijn er volop parkeermogelijkheden en voor de actievelingen is er een fietsverhuurservice. Het vriendelijke receptiepersoneel staat altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om het boeken van excursies of andere vragen. Kortom, Villa Elite is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.
Bij Villa Elite begint elke dag op de beste manier met een heerlijk ontbijtbuffet, waar vakantiegangers kunnen genieten van een verscheidenheid aan continentale opties. Voor degenen die kiezen voor halfpension, wordt ook het diner geserveerd, waarbij je kunt kiezen uit een scala aan smakelijke buffetgerechten. De bar in Villa Elite, inclusief de seizoensgebonden zwembadbar, is de perfecte plek om te ontspannen met een verfrissend drankje. Of je nu op zoek bent naar een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, Villa Elite zorgt ervoor dat je culinaire wensen vervuld worden.
Voor vakantiegangers die Villa Elite bezoeken, is het goed om te weten dat de accommodatie milieuduurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en hiervoor certificering heeft verworven. Hoewel de receptie niet 24 uur per dag geopend is, staat het personeel tijdens de openingstijden klaar om je van dienst te zijn. Parkeergelegenheid is beschikbaar voor degenen die met de auto komen, en voor extra gemak is er een luchthaventransferdienst. Let op, voor bepaalde faciliteiten zoals de kluisjes en airconditioning kan een extra vergoeding gelden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | Grigoriou Labraki 3, 70014 |
Website |
Villa Elite
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, schone kamers want bijna elke dag komt de schoonmaakster, Koutouloufari is een prachtig dorpje vrij van de op 1 kilometer afstand liggende drukte in Chersonissos. Het zwembad is klein maar voldoende, alhoewel de schoonmaak van het zwembad wel iets beter kan, is het toch een fijn zwembad. Er is voldoende schaduw en dat is wel fijn bij de sterke zon. Het is een eenvoudig maar een prima appartementen complex en ligt bijna in het centrum van Koutouloufari met z'n smalle en bergachtige gezellige straatjes. Voor een tussendoor hapje hebben ze een eenvoudige kaart met lekkere broodjes Gyros en Souvlaki. Vooral het personeel is zeer vriendelijk, vrolijk en dit valt op! Koutouloufari ligt iets hoger gelegen op de berg boven Chersonissos met steile, gezellige winkel en horeca straatjes. De bus kan er niet komen dus je moet een klein stukje naar Villa Elite wandelen maar dit was voor ons geen probleem.
Wat een slecht appartement met binnenplastsje en uitzicht op blinde muur met daarop een bamboescherm om de puinhoop daarachter te verbergen.
Na diverse keren klagen hebben we 2x even warm water gehad.
Koelkast en afzuiger maakten geluid als een straaljager.
Ze beloven veel moois maar dat is zeker niet het geval
Wij waren buiten het hoogseizoen, dus het was nog rustig. Klein zwembad, maar groot genoeg om even af te koelen. Genoeg bedjes en schaduw bij het zwembad, maar het was nog rustig. Het appartement was heel schoon, alleen de badkamer is gedateerd en de keuken onbruikbaar. De vrouw van het appartement is aardig en de schoonmaakster werkt heel hard. Mooi uitzicht op het balkon op zee en chersonissos. Chersonisos is wel een stukje lopen terug de berg op. Dorpje koutouloufari is erg gezellig, zeker de moeite waard. Er zitten genoeg restaurantjes en barretjes, dus het maakt niet uit dat de keuken niet werkt.
Wij hebben het erg leuk gehad in koutouloufari. Scooter huren is ook aan te raden, omdat niet alles te voet makkelijk te berekenen is qua afstand.
Villa Elite
We vonden destijds dit appartement en komen er jaarlijks. Hopelijk dit jaar voor de 10e keer. Het appartement is eenvoudig ingericht mssr heeft alle faciliteiten zoals een keukentje met woonkamer en twee extra bedden, een ruime slaapkamer, een douche met toilet en een schitterend balkon. Een ruim zwembad ontbreekt ook niet, wat trouwens zeer goed onderhouden wordt. Meer heb je absoluut niet nodig. Bovendien logeer je op de meest rustige plek van Koutouloufari. De eigenaren mijnheer Jorgos en mevrouw Kiki Giannadakis zijn bijzonder aardige mensen, altijd betrokken en vriendelijk. We zijn helemaal ingeburgd en delen alles met hun buren en vriendenkring, uitzonderlijk ! Wat we iedereen kunnen aanraden, boek een campingvlucht, reserveer en geniet. Je zal er geen spijt van hebben. Al onze familieleden en kenissen die we dit adres hebben aangeraden waren erg enthousiast
Fam. Dresselaers
Enschede
Nederland
Op zich een goed appartement. Je moet er niet al te veel van verwachten. Er simpel ingericht.
Wij hadden een 2-kamer appartement en dat houdt in dat je een aparte slaapkamer hebt en een woon-/slaapkamer. Dit is niet zo heel erg praktisch.
Airco hadden we niet nodig aangezien we zeezicht hadden en dus ook een zeewind.
Als je 's nachts wilt uitgaan is het heel goed te doen, je loopt gewoon de berg af wat 's avonds een stuk prettiger is dan overdag en je gaat met de taxi terug. Dit kost je 5 euro en ze zetten je voor je appartement af.
Ook zit je niet tussen alle jongeren wat je nachtrust zeker ten goede komt.
Wat betreft eten in Koutouloufari zit je ook helemaal goed, erg veel restaurants en tavernes waar vooral Marianthi erg goed is.
Al met al een geslaagde vakantie in een simpel appartement.
Een geweldig appartement en gezellig.
Ligt als een oase in het dorpje Koutouloufari. De mensen zijn er erg aardig en behulpzaam. Het is een echte aanrader, een behoorlijk eind lopen van Chersonissos ( 1,5 km ) maar de rust die je er ondervind is enorm. In het dorpje kan je alles vinden van supermarkten en restaurantjes tot hele schattige winkeltjes.
We komen er nu al voor het zesde jaar.
het is er echt genieten.
Hugo en Lieve
- € 584
Anna's House
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 542
Grecotel Plaza Beach House