Tijdelijk geen boekingskosten

• Bubbelbad
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Boek met andere aanbieders

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Koutouloufari Villas

8.1FantastischScore uit 11 reviews

Mooi maar zo vreselijk saai
Door Ali Veldheer op 26-09-2019

Niemand aanwezig bij het aankomen om 23.30 uur..... We werden bij de waterput afgezet met de mededeling een stukje rechtdoor te lopen en dat het dan aan de rechterkant zat. Aangekomen na ongeveer 100 meter was de receptie niet open en moesten we iemand uit een bar halen aan de overkant van de straat die ons een enveloppe gaf en zei dat we naar boven moesten lopen en dan links en dat de sleutel in de deur zat.
Klopte wel maar deed zeer ongastvrij aan.
Appartement was compleet en netjes maar er zat in de woonkamer maar een piepklein raampje waar geen daglicht naar binnen kwam vanwege de begroeing.... Donker hol dus.... Mieren op de aanrecht en badkamer en zelfs in ons bed liepen de mieren over ons heen. Zwembad randen waren niet erg schoon. De bar ging om 16.30 uur dicht dus juist als je het tijd vond voor een drankje dan was er niks meer. Zelfs geen toilet meer na 16.30 uur. Jammer.... Mooi opgezet maar saai

mooie kleinschalige accomodatie
Door h en c op 28-09-2016

goede ruime appartementen met privacy en leuke tuin en midden in Koutouloufari gelegen en toch rustig. eenvoudig ontbijt, schoonmaak om de dag en klein lekker rustig zwembad. heel veel leuke Griekse taverne's op loopafstand waar je betaalbaar lekker kan eten. Chersonissos op loopafstand, wel klimmen als je teruggaat. als je de echte Griekse sfeer wil proeven en niet in de drukte wil zitten is dit een aanrader.

Prima plek om te vertoeven op Kreta
Door H op 28-06-2015
Zakelijk gereisd

We zijn tijdens een congres op Kreta in dit hotel verbleven. Ontzettend behulpzaam personeel, vriendelijk ontvangst. Mooi appartement met prachtig dakterras met uitzicht op zee. Het hotel zag er verzorgd uit, was goed onderhouden. Bed en douche waren goed, wat ik toch heel belangrijke items vind. de afstand tot het strand van Chersonissos was prima lopend te doen.

Koutouloufari Villas

fantastisch
Door jeannette72 op 10-09-2013

mooie omgeving erg gezellig en toch rustig

een echte aanrader
Door gerda en willem op 04-11-2008
Gereisd met familie

We vonden het appartement enorm sfeervol en gezellig. Het werd keurig schoongemaakt 1 x in de drie dagen. Op het balkon hadden we uitzicht op de zee van chersonisos, ligt ongeveer 3 km lopen naar beneden dus terug weer de helling op maar is goed te doen. Beneden een romantische patio onder limoenboom omringd door druivenranken. Het ligt midden in het dorp, uitstekende lokatie. Chersonisos voor onze pubers helemaal te gek. Koutouloufari voor ons erg gezellig dorpje - net zoals pisco piani en het oude chersonisos , op loopafstand.

Door Georgios und Anke op 20-01-2008

Waren im Oktober 2007 mit vier Familien dort. Hatten alle die gleiche Kategorie gebucht und sehr unterschiedliche Unterkünfte vorgefunden. Die Bäder reichten von einer Grösse von ungelogen 1,5qm für vier Personen bis 8qm für 2 bzw. 3 Personen. Sauber waren die Zimmer immer, auch wenn es manchmal durchregnete. Das Personal war sehr freundlich. Beim Frühstückskellner haperte es allerdings mit Service und Schnelligkeit. Wir nannten unseren Urlaub auch "Die Reise zum schnellsten Frühstückskellner der Welt", dies hatte auch nichts mehr mit griechischer Gemütlichkeit zu tun. Also ohne Essen buchen. Tolle Restaurants sind das "View" und "Fabrica". Der Poolbereich ist schön angelegt. Den Ort Koutouloufari kann man empfehlen. Ein Mietwagen ist unerlässlich. Parkplätze sind in der Nähe des Hotels. Fazit: Kreta war wieder sehr schön. Nächster Urlaub auch Kreta aber ein anderes Hotel. Yassu.

Koutouloufari Villas info

• TVBeschikbaar
  • OvenBeschikbaar
  • Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • GolfBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • DartsBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

• Direct aan het strandBeschikbaar