Tijdelijk geen boekingskosten

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Recreatieruimte

Omschrijving

Appartement Asterias Village Resort is fijn gelegen tussen Koutouloufari en Piskopiano. Hier heb je een zwembad, een jacuzzi, een kidsclub en een kinderzwembad. Omdat het appartementencomplex tegen een heuvel aangebouwd is, zijn er veel trappen. Voor mensen slecht ter been dus niet aan te raden. In ...

9FenomenaalScore uit 373 reviews

Liefst nog een keer...
Door Ernst Westerhoff op 15-08-2023

Heerlijk hotel, sympathiek personeel, niets is te veel. Mooie moderne kamers! Alleen als je wat minder te been is, is het een uitdaging. De bovenste kamers naar het zwembad zijn zo'n 60 treden.

Heel fijn en rustig hotel
Door Robin op 13-08-2023

Het ontbijt was prima, we hadden een hele mooie en fijne hotelkamer en het zwembad was heerlijk. We hebben erg genoten van onze vakantie in asterias village!

Goed ontbijt en zwembad, aardig personeel, schoon
Door Mark op 23-05-2023

Mooi resort met vriendelijk personeel en heerlijk zwembad. Wel nog wat koud maar de weken voordat wij arriveerden, had de zon nog niet veel geschenen.

Wij hadden een studio kamer (20m2) met airco (gratis) en grieks keukentje (weinig materialen om echt te koken, maar dat doe je toch niet in Griekenland). Inrichting wat gedateerd en douche wat klein met gordijntje, maar dat mag de pret niet drukken, je leeft toch veel buiten. Buiten ook nog een zitje. Er zijn ook kamers die al opgeknapt zijn, zijn wat duurder en vonden wij de moeite niet. Veel belangrijker, alles goed schoon!

Ontbijt elke dag goed, veel standaard keuzes (vers brood/toast/croissants/cakes/ei/bacon/witte bonen/tomaat/komkommer/vleeswaren/kaas/fruit/yoghurt etc) maar ook elke dag wat wisselende extra opties zoals (loempia's/pizza punten/worstenbroodjes/spinazierolletjes, zoete broodjes etc)

Leuke restaurantjes in de buurt en cherso op loopafstand (15-20min)

Asterias Village Resort

Hier komen wij zeker terug!
Door Anita op 17-06-2019

Een heerlijk rustige accommodatie met bijzonder vriendelijk personeel. Doen erg hun best om je een fijne vakantie te bezorgen. Iedere dag wordt appartement schoon gemaakt, schone handdoeken enz. Ontbijt op locatie mogelijk maar op korte loopafstand verse broodjes, fruit e.d. te koop. Ook voldoende keuze in restaurantjes en Koutoulafari is 's avonds gezellig. Dagje auto gehuurd via de receptie. Zelfs een autostoeltje voor onze dochter van 2 jaar werd gratis meegeleverd. We hebben genoten van het zwembad en een heerlijke vakantie gehad.

Heerlijke week gehad!
Door Sascha op 05-05-2019

Complex is lekker rustig gelegen tussen Koutouloufari en Piskopiano. Ligt tegen een heuvel aan. Wij hadden een huurauto tot onze beschikking, ik persoonlijk raad dat wel aan als je geen wandel liefhebber bent. Het is een goed stuk lopen naar beneden namelijk. Zo en zo is Kreta super leuk om te verkennen per auto. Appartementen zijn simpel maar goed! Zeker het 2 persoonsbed lag heerlijk! Schoonmaak is heel goed en komt iedere dag. Mooi uitzicht over chersonisos ook. Het complex bevat wel wat trappen en een stijle weg naar boven. Als je iets minder goed ter been bent kan dat wat ongemak opleveren. Super vriendelijke mensen die daar werkzaam zijn, echt een heerlijke week gehad daar! Zou zeker terug gaan.

Top!!
Door Dennis op 06-03-2019

Voor de eerste keer wat verder van het strand geboekt. Maar zeker de moeite waard. Studio is groot genoeg voor 2 personen. Mooi complex. Ontbijt is erg uitgebreid en lekker. Uitzicht is erg mooi. Hou wel rekening met de trappen. Maar is goed te doen. Veel leuke restaurants in de omgeving. Strand iets verderop in plaatsje Stalis of Malia. Huur een scooter of auto en ga erop uit. Kreta is erg mooi.

• Piskopiano Village
    € 580

Piskopiano Village

8.1
    GriekenlandKretaPiskopiano

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Golden Bay
    € 390