Appartement Marilisa
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-1](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/00300000-00309999/E307297.jpg?w=500&h=175)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-2](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03210000-03219999/E3217089.jpg?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-3](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03210000-03219999/E3217093.jpg?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-4](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03210000-03219999/E3217090.jpg?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-5](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03210000-03219999/E3217088.jpg?w=250&h=100)
- Waardering
- Minder dan 1km van het centrum
- Aan zee
Bekijk de beschikbaarheid
- connie kauffman01-10-2006
super gaaf apartementen complex ben een paar keer in spanje geweest maar dit is het voor ons de kinderen moesten gewoon huilen toen we naar huis gingen ga volgend jaar er weer heen mooi zwembad er vlakbij een mooi strand apartementen schoon en netjes helemaal topie voor ons jim en gerda zijn erg vriendelijk en behulpzaam en ze hebben vier hele lieve kinderen en dan nog de bar super gezelig en niet duur!!! vinden wij
- Cindy en GertJan24-01-2006
Wij zijn met 2 kleine kinderen afgelopen september naar Marilisa geweest. Uitstekende service mbt de kinderen. Heel gezellig aan de bar overdag en 's avonds. Lekker gegeten bij Wuiby aan de overkant van Marilisa. De familie is erg aardig en hun kinderen waren leuk met onze kinderen. We komen zeker nog een keer terug. Echt een aanrader.
- Ron en Karin24-01-2006
Wij zijn afgelopen jaar 2x geweest. Er zitten ondertussen nieuwe eigenaren in Marilisa. Het is er erg gezellig, mooie omgeving en alles in de buurt wat je nodig hebt, zoals supermarkten, restaurants, bus, snackbar, bakkers, slager etc. De eigenaren is een nederlands gezin die erg veel doen om het je naar de zin te maken. Ook de bar is gezellig met zowel griekse als nederlandse avonden. Kijk voor meer op www.marilisa.nl
- zakynthosboy05-09-2004
Hier was mijn eerste vakantie op kreta en in Greece... best leuk complex....eigenaar was erg op zijn centjes maar wie niet:)....Wel beetje ver gelegen van het mooiste strand van kokini...=Themis Beach...De reisleiding van Belair krijgt een dikke 1...Maria de reisleister was nou niet echt vriendelijk tegen ons....Wat betreft Belaair zelf het jaar erop wouden wij hier 4 weken heen gaan maar daar moesten ze bij belair over vergaderen, want \zij konden maar maar niet besluiten of dit wel of niet kon.... Lekkere en voordelig eten oa Bij Arkadi!!! daar werkt een andere maria hoor:) De service van 1 is voor Belair dus niet voor marilisa maar uiteindelijk zijn wij door belair niet meer hier heen gegaan, is ook allang uit hun reisgidsen verdwenen.
Appartement Marilisa info
- VisaBeschikbaar
- MastercardBeschikbaar
- WisselkantoorBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Wlan internetBeschikbaar
- KoelkastBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)