9.5FenomenaalScore uit 30 reviews

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk

Kretahuis

9.5FenomenaalScore uit 30 reviews

Genoten, komen hier graag terug!
Door Ineke Mans op 08-10-2022

In een woord geweldig, wij hebben genoten van ons verblijf in Kretahuis. Alle informatie, die je van te voren krijgt, klopt. Kretahuis is een fijn, schoon en ruim huis( wij waren met 5 volwassenen), van alle gemakken voorzien gelegen in een afgesloten tuin met oa olijf- en citroenbomen. Er zijn meerdere terrassen zodat je ook altijd in de schaduw kunt zitten en de aanwezige barbecue is door ons veelvuldig gebruikt. Het contact met de eigenaar is goed er wordt snel gereageerd en de gegeven informatie klopt allemaal. Ook het huren van een auto via de eigenaar is perfect verlopen.

Fantastisch!
Door Gert Blaas op 30-08-2022

Wat een heerlijk huis en grote afgeschermde tuin. 100% privacy en comfort. Het enige nadeel vonden wij de enorme herrie van de cycaden, een soort sprinkhanen. Het is geen achtergrondgeluid maar echt lawaai. Moet je wel tegen kunnen. Ze schijnen maar zes weken te leven, dus wellicht zaten we net in de verkeerde periode (half juli). Verder echt alles top!

Deze droomplek wil je niet laten schieten
Door Silvana Sterk op 16-07-2022

Eigenlijk wilden we dit huis niet bekent maken want alles is zo oké en perfect voor elkaar. En als meer mensen dit lezen willen ze ook gaan. Daarmee is de kans dat we deze verborgen parel bekend maken groot. Alles klopte, de informatie vooraf, de betalingen, de woorden op het internet en de realiteit, de omgeving, de afhandeling, het huis en de foto's de hygiëne in en rond het huis, de privacy, echt alles klopt.

een geweldig huis van alle gemakken voorzien
Door Hans en Ria op 14-06-2022

We hebben genoten van de tuin met hangmat. Mooie opzet van het huis met veel ruimte.

Ruimte,rust en privacy = Kretahuis, pak je koffer!
Door Gerdy op 13-06-2019

Als je van rust, ruimte, privacy, zon en zee houdt is het Kretahuis het juiste vakantieadres! Een uniek huis in een straat tussen de Grieken met een prachtige tuin.

Op de foto's zie je niet half hoe groots de tuin is. Lees ook de eerdere recensies, wij weten nu dat ze kloppen!

We hebben 2 weken GENOTEN! Van de tuin, het huis, de zee en de zon. Veel gelopen en met het openbaar vervoer op stap. Nooit eerder verbleven wij op zo'n mooie locatie. Dus, wij gaan volgend jaar weer!

Fantastisch
Door Ria op 08-05-2019

Dat je heerlijk kunt eten bij st George in Amalia , echt een aanrader.

Huisdieren

Speelplaats