Grecotel Plaza Spa
Voor een zuipvakantie is dit de ideale plek om naartoe te gaan. Je zit aan de strip maar je hebt geen overlast. Je moet niet uitgaan van een uitgebreide roomservice want dat is er niet. Het hotel heeft maar liefst 4 zwembaden. Het is een prima hotel voor de prijs.
Wist niet wat we van het hotel moesten verwachten door verschillende recensies maar echt super goed bevallen. Al helemaal voor het geld en de locatie! Zou het zeker opnieuw boeken.
Vriendelijk personeel , genoeg zwembaden en ligbedjes , heel dicht bij het strand en uitgaansgelegenheden. Bij ons is er elke dag roomservice geweest voor schone handdoeken en lakens etc. Wij hebben het naar ons zin gehad.
Groot complex met zeezicht appartement los van het grote complex, los van het zwembad. Zeezicht zit in de haven, boven de clubs. Neem oordoppen mee. Wij vonden het gezellig om aan de haven te zitten en zo konden we lekker mensen kijken, kleine strandjes zijn ook in de buurt. Bedden waren prima, Hygiene was ook goed. Keuken is zeer matig, je moet niet verwachten er te kunnen koken. Nauwelijks bestek en keukengerei.
Top locatie voor de jeugd die komt om te feesten en relaxen. Je wandelt zo de achterdeur van de macdonalds binnen en staat dan midden op "de" uitgaansstraat van cherso. Het hotel zelf is niet super, kakkerlak op de kamer.. wc verstopt etc.. personeel is heel vriendelijk en probeert te helpen door bv een andere kamer aan te bieden. Verwacht geen luxe maar een plek op te slapen en evt aan het zwembad te hangen voordat je cherso weer ik gaat.
Bijgebouwen | 4 |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 3 |