Lyttos Beach
Ik vind het belachelijk dat zo’n hotel in oktober geen zwembad kan aanbied met verwarmd water. Binnenzwembad gesloten en buiten ijskoud water. Zorg voor zonnepanelen of zoiets maar doe iets. Ontbijt elke dag hetzelfde en voor een cappuccino moet je extra betalen.
Ik was hier met een paar vrienden en het was echt een fantastisch hotel (eerder voor jongeren)!!! Het personeel was ook echt heel erg leuk en meedenkend. We gaan hier sowieso nog een x verblijven. Alles is lekker dichtbij en het zwembad is heel chill met goede muziek. Sowieso een aanrader! Restaurant tegenover het hotel (The White Lion) moet je ook echt zijn geweest!
Onze vakantie was fantastisch! De kamers waren prachtig en vooral heel schoon. Het personeel was ook ontzettend aardig, je voelt je er heel welkom. In de avond leuke muziek als je op het balkon nog een drankje aan het doen bent. Vlak aan een winkelstraat met leuke winkels en restaurantjes. Wij hebben het zo naar ons zin gehad dat we dit jaar weer hebben geboekt!
Alles wat hiervoor geschreven is is waar. Wij hadden een kamer (2-kamer appartement) direct aan het zwembad. Niet de meest ideale plek maar toch een fijn appartement en dicht bij het zwembad/bar en restaurant. Veel jongen mensen en we hebben ons geen enkel moment te oud gevoeld (wij zijn 59) en genoten. De perikelen om de touroperator was toch nog wel spannend. Maar alles ging goed. Muziek was één dag wel wat luid maar daarna niet meer. De keuze van muziek is weer wat anders, werd er wel een beetje depri van, dezelfde dreun de hele dag. Enige minpunt vonden wij, het gedoe met betalen van drank en gerechten. Bij de ene bar je eten afrekenen en de bij de andere je drank. Dat zou anders moeten/kunnen. Verder prima hotel, aardig personeel dat aardig Engels sprak, in ieder geval beter dan mijn Grieks.
Een mooi hotel. Naar onze mening niet geschikt voor onze leeftijd (rond de 50 jaar). Heel veel jongeren. Wij hadden de pecht dat we ipv een balkon een frans balkon hadden, paste geen stoel op., vraag dus naar balkon). Personeel vriendelijk, maar spreekt slecht engels. Kamers mooi ruim, schoon, elke dag schone handdoeken en badlaken. Meer dan goed ontbijt. Wel tot 11 uur harde muziek. Handdoeken worden niet verwijderd, dus op tijd komen bij zwembad. Chersonisos heel toeritisch, maar binnen uur lopen de leukste bergdorpjes
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Adults only | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |