We hebben de beste aanbieders voor Hotel Elia voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Hygiëne
Hotel info
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Elia voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenAll inclusivep.p. vanaf€ 741 Ga naar accommodatie14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenAll inclusivep.p. vanaf€ 652 Ga naar accommodatie14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenAll inclusivep.p. vanaf€ 422 Ga naar accommodatie14 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 370
- Marjolein30-06-2018
Leuk voor de natuurliefhebbers
In prachtig natuurgebied met wijds uitzicht ligt deze”luxe b en b” voornamelijk bezocht door natuurliefhebbers/ wandelaars en vogelkijkers.. Van enig uiterlijk vertoon is niks te vinden. De kamers zijn rustiek ingericht, houten vloer, en in ons geval groot terras. (Superior room) Manager is Engelse vrouw met 2 medewerkers waaronder de kok. Eten prima in orde,niks is te veel gevraagd. Opvallend rustig en zeker niet aan te raden voor kinderen of jongere, veel te saai. Mooi zwembad. Voor tripjes is het veel rijden, doelgroep hier zijn de echte natuurliefhebbers die al in de vroege ochtend met rugzak en bergschoenen de bush induiken op zoek naar geluk.. Ook loopt er een jonge vrouw rond die massage en yogoles zegt te geven. Voor mij allemaal veel te zweverig.
- Hygiëne
- coby06-08-2011
een heerlijke plek om tot rust te komen
Hotel Elia in Ano Vouves is een plek waar je tot rust komt. Sfeervol hotel waar relaxen het motto is. Vriendelijke mensen, die hulpvaardig zijn. De mogelijkheid om 's avonds mee te eten met de pot. Gevarieerd lekker ontbijt. Een goed uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. Een auto is een must. Litg ongeveer een kilometer of 6 van de zee af.
- Mike en Sandra15-03-2011
Super
We waren hier voor de 3e maal en het is hier fantatisch, aardig personeel die je advies geven over trips e.d. Eten was de laatste maal iets minder maar de eerste 2 maal erg goed (lag misschien aan de kok dit keer). Chania is lekker rustig en heeft vele mooie stranden waar je je waant in de Caribean. Huur wel een auto anders wordt het moeilijk om al het moois van deze kant van Kreta te bekijken. Personeel en eigenaar van Elia zijn heel erg aardig, je wordt gelijk in de familie opgenomen. Voor ons was het elke keer een soort thuiskomst. Tip: bezoek de zuidkant van Kreta en boek daar een hotel voor een dag of drie.
Hotel Elia info
0Adresgegevens