Appartement Uncle George
- Gosia02-10-2013
wszystko ok
Tak w skrócie:-) Byliśmy w tym hotelu tydzień od 13 do 20-tego września.Pokój był bardzo przestronny, sprzatany co trzy dni(wymiana ręczników, pościeli, wyrzucenie śmieci itp.)Do plaży kilka minut (około 100m) plaża taka sobie-na Krecie bywają ładniejsze, ale to kwestia gustu.Właściciele przemili, jedzenie w ich Tavernie bardzo, bardzo smaczne!!!Teraz minusy: w naszym pokoju nr 12 ciągle brakowało ciepłej wody, pod nami była dyskoteka więc do godz. trzeciej w nocy dobiegały bardzo głośne dźwięki muzyki.Niestety klimatyzacja była dodatkowo płatna więc o zamknięciu okien licząc się z groszem można było zapomnieć. Generalnie pobyt w tym hotelu nawet pomimo tych drobnych minusów zaliczam do bardzo udanych i z czystym sumieniem polecam mało wymagającym klientom.
- Inrichting
- Hoeveelheid ruimte
- jerome petit30-10-2012
que du bohneur
enchanté par la rencontre de cette famille tenant le restaurant avec les locations logements super propres,repas pas chers et tres bon(le patron offre meme des starters,du raki en fin de repas) ambiance familiale qui donne envie d y retourner (d ailleurs,nous y allons au mois d avril)
- Inrichting
- Hoeveelheid ruimte
- Hans25-12-2009
topper
- m en gj21-10-2005
we zijn er een nachtje geweest terwijl we eigenlijk in een ander appartement zaten aan de andere kant van het eiland, maar mijn vriend was jarig en wou graag daar eten! hebben we gezellig zijn verjaardag daar gevierd (de gastvrouw was ook jarig) met een zelfgemaakte chocoladetaart:-) Het appartement is gewoon heel mooi (over een tijdje ook airco) en de eigenaren echt super aardig! zeker voor herhaling vatbaar!
- Edwin23-09-2003
Geweest in 2001. Wij hadden erg goed contact met de vriendelijke eigenaren. Erg goede keuken en eigengemaakte wijn. De kamers hebben geen airco en we hadden veel last van brommers zonder uitlaat, dus erg moeilijk in slaap komen helaas. Het zwembad op het dak is klein en troebel water en het waait er stevig. Het plaatsje is gezellig, alleen een jaar later waren er meer neonverlichting en gebouwtjes bijgekomen helaas.
Appartement Uncle George info
0Adresgegevens