8.5FantastischScore uit 54 reviews

• Sportfaciliteiten

8.5FantastischScore uit 55 reviews

Echt heel prima, zeer kompleet ,vriendelijk TOP
Door Mick&Marian op 23-06-2023

Er zijn idd heel veel trappen door de hoogteverschillen van het mooie complex,voor ons geen probleem maar ouderen....

Heerlijke vakantie gehad met mijn zusje
Door Nanda op 22-06-2023

Hotel , personeel goede prijs/kwaliteit verhouding. Er staat in de beschrijving slecht ter been dan niet echt toegankelijk. Ik zou zeggen gezinnen met kleine kinderen is het ook niet handig voor. Overal moet je trappen op en af om er te komen

Dubbel gevoel.
Door Carlo op 26-09-2021

Nog nooit heb ik zoveel gemixte gevoelens gehad bij een hotel. Op een zelfde dag kan het hotel voor bepaalde dingen een 5 en en 8 scoren. Meer dan een 8 wordt het nooit.

Positieve punten:

• schoon zwembad
  • heerlijke pizza's bij de zwembad bar
  • prima bier
  • goede hygiëne rondom het zwembad
  • elke dag schone handdoeken en bed opgemaakt
  • Agia Pelagia, het plaatsje waar het hotel ligt is gezellig!

Dan de negatieve punten:

• Het eten, de lunch was elke dag steeds het beste van de drie. Ontbijt eentonig, elke dag het zelfde maar in het algemeen prima qua kwaliteit. Bij het avondeten kon er per bak eten kwaliteitsverschil zitten.
  • frisdrank smerig en zoet.
  • veel verschil in vriendelijkheid tussen personeel.
  • gebrek aan ligbedden door denken wij veel bijgebouwen.
  • algemene staat van het hotel, gedateerd en in een niet al te oude kamer schimmel aan kitranden.

Al met al een dubbel gevoel, Agia Pelagia maakt veel goed!

Super hotel
Door Anoniem op 19-07-2021

Super hotel om te verblijven. Hadden een kamer met uitzicht op de zee. Kamer had alles wat nodig was. Het eten was goed, de niet alcoholische drankjes vond ik zelf minder lekker. Het personeel en de service waren super. Meerdere keren per dag wordt er gevraagd of alles naar wens is. Het personeel maakt positief contact met de gasten. De liggen is ook fijn, 2 minuten lopen naar het strand en de winkeltjes. Genoeg winkeltjes in de omgeving. Ook genoeg mooie plekjes in het dorpje op loopafstand. De restaurants in het dorpje zijn ook super, goede service ook. De bus verbinding met Heraklion is ook goed te doen, busstop zit naast het hotel. 30 minuten rijden met de bus naar Heraklion. Zeker een hotel om aan te raden.

Heerlijk genoten, vriendelijk personeel
Door Carolien op 21-10-2019

We kwamen later in de avond aan. Twee verrassingen: upgrade kamer van classic room naar private pool room.

En we mochten nadat we drankje kregen aan de bar nog gebruikmaken van een saladebuffet.

Wij waren erg blij met onze kamer. Erg ruim met private pool die we deelden met gasten van naast gelegen kamer.

Eten erg veel variatie. Ontbijt de ene dag gebakken eieren en andere dag scrambled egg. Ook lunch en diner nooit dezelfde gerechten. Wel standaard zijn onder andere pasta en 2 sauzen. Ook veel lokale gerechten. Echt een fijne ligging in het plaatsje, paar minuten wandelen en je bent aan het strand. Verder heel veel keuze in de drankjes aan de bar. Ook paar cocktails zijn bij all inclusive inbegrepen. En echt lekkere pizza's bij de snackbar. Ik raad dit hotel aan voor een fijne vakantie.

Leuk gehad, maar kon beter.
Door Michelle op 03-09-2019

Leuk, kleinschalig hotel met vriendelijk personeel. Vrij schone kamers, maar varieert nogal. Je loopt je de rambam qua trappen. De bedden zijn te hard en de kussens te hoog.

Het eten is vrij beperkt in keuze, niet altijd goed op temperatuur en varieert behoorlijk in smaak. Zo eet je 2 dagen heerlijk en zo is het 2 dagen zwaar onder de maat. Dan wordt er als specialiteit van de chef bijv. kalkoennuggets geserveerd. Veel vet aan het vlees komt ook erg vaak voor en de patat is de ene keer top gebakken en de andere keer heeft het het vet net aangeraakt. De salade- en toetjesbar is niets op aan te merken. Helaas zijn de borden en glazen regelmatig niet goed schoon. De pizza's bij de zwembadbar zijn wel echt fantastisch!! Automaatdrankjes en niet top van smaak. Na 23.00 uur moet er betaald worden. De bar 's avonds is een leuke, gezellige sfeer maar vaak weinig zitplaatsen.

Het kon absoluut slechter, maar zeker ook beter.

Het complex
Aantal verdiepingen hoofdgebouw