Pelopas Resort
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Pelopas Resort voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Airconditioning
- Rolstoel toegankelijk
- Kinderzwembad
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie20 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 488 Ga naar accommodatie10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 558 Ga naar accommodatie11 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 529 Ga naar accommodatie8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 403
- Peter04-07-2019
Wij gaan zeker volgend jaar terug
Dat ze zich daar erg thuis gaan voelen.Heel hartelijk ontvangen niks was te veel.Is een familie bedrijf.De dame aan de receptie je hoefde haar maar wat te vragen en het gebeurde topvrouw haar naam is Connie.De kamer was echt supernetjes,elke dag schoongemaakt nieuwe handdoeken,de afwas werd voor je gedaan echt super!!De Dame bij het zwembad deed ook alles voor je wat een lieve meid!!Als je drankje warm was geworden ging ze het vullen met ijsblokjes echt super.Marianne je was top.De man s,avonds van de bar heette jorgos wat een supervent was dat.Elke avond tot laat daar gezeten.Top top top personeel pelopas!!!
- Sanne08-10-2018
Prima
De locatie is perfect. Leuk centrum, met lekkere restaurants en strand op loopafstand. Het appartement zag er netjes uit, iedere dag kwamen de schoonmaaksters schoonmaken en nieuwe handdoeken brengen. Personeel was erg vriendelijk.
Wij hadden zonder ontbijtservice, om de hoek is een bakkerij waar wij iedere ochtend lekker broodjes haalden. Dat is zeker een aanrader!!
- Marleen van der Vaart02-09-2018
- Jolanda02-09-2018
Bij een app. aan zwembadkant zou ik terugkomen.
Prima verblijf gehad in Pelopas. Het ligt op zo'n 7 minuutjes lopen naar het strand waar je voor €4 een ligbed kunt huren. Richting strand vind je ook de bushalte naar Kos stad. In ongeveer 20 min ben je in de stad. Als je Pelopas uitloopt ben je direct in de hoofdstraat van Tigaki. Volop keuze uit goede restaurantjes. Schuin tegenover Pelopas kan je voordelig excursies boeken. Ook voldoende pinautomaten in de straat. Het complex zelf: het zwembad was lekker rustig. Geen bedjes die met handdoeken worden 'gereserveerd'. Het zwembad wordt goed schoongehouden. Er zijn verder geen activiteiten/animatie in het complex. Dit vonden wij geen probleem. Wij zaten in app. 201, zwembadkant. Minpunten: de airco in de woonkamer voelde we amper, in de slaapkamer wel goed. Ik sliep in de woonkamer (dus erg warm), de slaapbank was keihard. In de ochtend waren de schuivende stoelen (ontbijtzaal naast ons app.) mijn wekker. Toch een fijn verblijf gehad!
- RobR23-08-2018
Toch ook wat minpunten
We zijn met zoon van 15 jaar 11 dagen in Pelopas geweest. De appartementen zijn ruim en netjes. Goede schoonmaak en de receptie is erg vriendelijk. Toch ook wat minpunten. Voor ons de eerste keer dat we geen eigen drinken bij het zwembad mochten nuttigen. Doe je dit wel, dan wordt je hier direct op aangesproken. Hier boek ik geen logies voor! bestel je toch een biertje, dan wordt er voor 2,85 een flesje met dop erop zonder glas in je handen gedrukt. Het kindergedeelte van het zwembad is niet heel veilig. Als ouders kun je slecht naast het kinderbad in je stoel zitten, omdat het op een hoek zit. Je moet echt ogen in je achterhoofd hebben, want het diepe gedeelte zit er direct naast en hier kunnen ze zo langs lopen. Ook het speeltuintje naast het zwembad is niet afgeschermd. Het complex is mooi, maar ik zou er nooit met kinderen zonder zwemdiploma heen gaan
- Ron en Patricia12-08-2018
- fam. Jansen04-10-2017
Zeker niet wat we ervan hadden verwacht
Schoon en ruim appartement, vriendelijk personeel.
Wij hadden gevraagd om een rustig gelegen appartement en werden vervolgens aan de voorzijde/straatkant gehuisvest. Betreft kamernr: 314 t/m 317 Waar zware overlast van verkeer (bussen, quads,auto's, scooters) en muziek van de restaurants en winkels, met toeleveranciers en vervolgens de toeristen. Gebruik maken van het balkon was niet mogelijk door de herrie. Het geluid was zelfs te luid met de deuren dicht. Bij het vragen naar een andere kamer, kregen we te horen dat alles vol zat en er geen andere mogelijkheden waren. Zowel van Pelopas als touroperator werd er geen moeite gedaan om ons elders te huisvesten. Kijk uit met boeken, want men luistert niet naar het verzoek als je om een rustige kamer vraagt.
Appartement Pelopas Resort info
- SaunaBeschikbaar (1)
- ZeilenBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)