8.9FantastischScore uit 22 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het centrum
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

Even lekker in alle rust ertussenuit? Dan is een adults onlyhotel écht wat voor jou. Want zeg je adults only, dan zeg je rust, rust en nog eens rust. Kortom: dé plek om helemaal te ontspannen. En hotel Golden Star - Adults Only is daar een perfect voorbeeld van! Strijk neer op een bedje en laad je b...

8.9FantastischScore uit 24 reviews

Prima
Door Johan op 30-06-2023

Goed hotel, vriendelijke eigenaren en personeel. De kamers zijn gerenoveerd en hebben een inloopdouche. Goede boxspring bedden, niet hard en niet te zacht. De schoonmaak is zeer netjes en de hygiëne in het hotel is prima.

Het ontbijt is voldoende gevarieerd. Het avondeten is goed met behoorlijk wat keus en iedere avond maakt de kok a la cart bij het buffet iets extra’s. Het zwembad is goed evenals de bedjes met parasols. Soms is het heel rustig in het zwembad en soms wat drukker. Dit komt omdat er ook veel Duitsers dit hotel boeken en zij gaan bijna altijd naar het strand. Er zijn altijd wel bedjes beschikbaar.

Wij hadden een standaardkamer geboekt en kregen er één op de begane grond van de C-vleugel. Hier hadden wij veel last van een helse pieptoon van een generator die iets verderop in een huisje stond in het naastgelegen perceel. Nadat wij hierover geklaagd hadden kregen we (omdat we nog lang bleven) een andere kamer.

Prachtige accomodatie met behulpzaam personeel
Door Nik op 30-07-2021

Mooie, ruime en zeer schone kamer met een leuk balkonnetje. De kamer zag er nog gloednieuw uit. Er is een fijne sfeer in het hotel, het is er wel erg rustig, vooral in de avonden. Ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel die ook veel weten over de omgeving. Leuk ook dat het zo kleinschalig is waardoor je veel dezelfde gezichten ziet. Prima buffet en ruime keuze aan drankjes. Er wordt goed rekening gehouden met de covid-maatregelen. Houd er wel rekening mee dat je een kleine bedrag moet bijbetalen om gebruik te maken van de airconditioning. We hebben hier een ontzettend fijn verblijf gehad en zouden dit hotel zeker aanraden!

Aanrader! Relaxte sfeer & heerlijk eten!
Door Laurelle & Mieke op 12-08-2019

Deze vakantie verbleven wij voor het eerst een week in het pas gerenoveerde Golden Star in Tigaki! We hebben een ontzettend fijne tijd hier gehad. Het personeel was erg aardig, het terrein was schoon, er waren meer dan genoeg zon-bedjes aan het schone zwembad en het eten was gevarieerd, goed bereid en erg lekker. Al met al niks te klagen. Wat wij vooral heel fijn vonden was de sfeer: rustig & relaxed. Ook werd er op 2 avonden entertainment georganiseerd, zoals 'live music' op vrijdag en een traditioneel Griekse avond op maandag. Verder heeft het verblijf een goede ligging: op 50 meter afstand van de bushalte naar Kos, een kwartier lopen van het centrum van Tigaki en het strand.

Al met al raden wij dit verblijf van harte aan.

T gaat net aaan
Door Helma op 15-06-2015

Geen wifi geen televisie.geen wateroverlast. Zelf koken moeilijk weinig pannen. En de eigenares ziet je desniettemin staan en is ronduit onvriendelijk als je niets bij haar besteed.

Bij aankomst word het ontbijt aangeprezen voor 7Up maar morgenvroeg is het gratis als je de hele vakantie bij ons ontbijt. Alleen de volgende dag bij golden star ontbeten............. dan kost het geen 7 maar 9 euro. Geld verdienen oke maar de wel op een eerlijke manier. Trouwens bij touroperator word het ontbijt aangegeven voor 6.5

Aanrader voor de rustzoekende vakantieganger.
Door bep emonts op 05-06-2015

Alle personeel hulpvaardig en klantvriendelijk. Ontbijt is uitmuntend. Prima accommodatie in rustige omgeving. Nette, goed onderhouden appartement en accommodatie. Voelden ons hier prima thuis.

Mooi en netjes.
Door Giel Creuwels op 29-05-2015

alles schoon en netjes, alleen jammer van de pissebedden en spinnen elke dag.

Soort hotel
Appartementenhotel