Tijdelijk geen boekingskosten

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Wil je tijdens je vakantie lekker tot rust komen? Dan is Hotel Dimitra Beach op het zonnige eiland Kos een fijn vakantieverblijf. Het hotel ligt in een rustige omgeving en is van alle gemakken voorzien. Heerlijke zwembaden voor een frisse duik en smaakvolle gerechten bij de verschillende restaurants...

9.3FenomenaalScore uit 244 reviews

Heerlijke vakantie met een super uitzicht!
Door Nicole op 16-08-2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit mooie all inclusive hotel! Het was onze eerste vakantie met ons dochtertje van 9 maanden, dus voor ons was het eventjes afwachten hoe het zou lopen. Het resort ligt op een bergachtig stukje, waardoor er best wat trappen zijn. Met een buggy is dit iets minder toegankelijk. Het hotel heeft erg goed meegedacht over de locatie van de kamer, onze kamer zat namelijk in het gebouw welke een lift heeft. Ook zijn de zwembaden prachtig! Onze kamer zat precies tussen twee zwembaden in, voor ons was het zwembad helemaal boven het fijnste. Deze had ook een zwembadbar met leuk personeel! Het eten was ook goed en elke avond met een ander thema. De lunch was vaak wel redelijk hetzelfde. Als kers op de taart: het uitzicht! Omdat het hotel wat hoger is gelegen, heb je bijna overal een prachtig uitzicht. Je kijkt helemaal over de zee. Ook kun je de zonsopkomst zien vanuit het hotel. Echt een aanrader!

Top hotel
Door Martina op 25-05-2023

Wat hebben we genoten. Het hotel heeft een prachtige locatie met adembenemende zichten. Prachtig gelegen aan zee. Het is een mooi modern hotel met prachtige terrassen om te zitten. Hotel straalt rust uit.Het eten id van uitstekende kwaliteit en heel lekker klaargemaakt. Iedere avond een ander thema. Bij het ontbijt veel broodsoorten, amandelbrood rozijnenbrood, notenbrood…. Lekkere desserts van vers fruit tot ijs en toetjes. De kamers heel netjes en hygiënisch. Iedere dag badproducten van rituals. Koffie van illy, buiten de gewone koffie en thee. Heel goeie bedden en bedlinnen. Het personeel super vriendelijk altijd met een brede glimlach. Altijd gemotiveerd om je te bedienen.. Super staff. De cocktails zijn er lekker., met originele merken. Kortom een super vakantie in een super hotel. Wij komen zeker terug, bedankt Dimitra voor de geweldige vakantie. Martina en Johan

Geweldig
Door Monique op 17-05-2023

Wat een geweldig Hotel! Fantastisch uitzicht, superschoon, vriendelijk personeel, werkelijk alles er op gericht jou een goede vakantie te geven. Veel faciliteiten en echt lekker eten! We waren begin mei, het was nog niet zo warm en druk. Kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen erg druk is maar hebben er geen last van gehad. 1 puntje: je moet wel trappen kunnen lopen want je klimt heel wat af!

Dimitra Beach Hotel & Suites

Aanrader, niet twijfelen maar boeken!
Door Marieke op 04-05-2023

Schitterend hotel, wij hadden een verblijf met 2 slaapkamers en badkamers de luxe. Ideaal voor een gezin. Iedere dag schone handdoeken en alles werd ook fijn schoongemaakt. Eten was heerlijk, aanrader om ook gebruik te maken van de Italiaanse en Griekse restaurant (op tijd reserveren). Wij hadden gekozen voor half pensioen. Eten is heerlijk, 1 min puntje was niet altijd warm. Warmhoud schalen werken niet altijd voldoende. Mooie zwembaden. Met de bus zo in Kos stad. Fietsen en auto via receptie aan te raden!

Prachtig!
Door Xander op 29-04-2023

Vriendelijk personeel, alles goed voor elkaar. Heerlijke week gehad!

Mooi hotel
Door Henk op 31-08-2022

Nette, goed onderhouden hotel in groene omgeving. Direct aan zee, met kiezel strand. Het eten was altijd lekker, veelzijdig en vers. Het Griekse restaurant is heel goed, het Italiaanse daartegenover heeft nog wat ruimte voor verbetering. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en voldoende aanwezig. De zwembaden zijn schoon, met genoeg drink/ snacks mogelijkheden. Wil jij iets van het eiland zien, moet je wel excursie boeken of een auto huren. We hebben het eiland helemaal doorkruist en het is zeker de moeite waard. De mooiste stranden, met zand, vind je in Kefalos, ze zijn moeilijk bereikbaar, maar je krijgt er wel wat voor terug. Op de laatste dag vertrokken wij om 1450 richting vliegveld, late check out was geen probleem en nog gratis ook! Kortom, we hebben fijn verblijf gehad!

• Gaia Garden
    € 534

Gaia Garden

8.9
    GriekenlandKosKos-Stad

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Labranda Marine Aquapark Resort
    € 612

Labranda Marine Aquapark Resort

7.5
    GriekenlandKosTigaki

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Mitsis Norida Beach
    € 602