Laagste prijsgarantie

• 6.3Kamers

Appartement info

• Sportfaciliteiten
Meer appartement info

Appartement Alex 2 vind je op het Griekse eiland Kos. Een kleinschalig appartementencomplex waar de appartementen dagelijks worden schoongemaakt en voorzien van nieuwe handdoeken. Ook is er een klein zwembad en goed restaurant. Er komen hier veel Nederlandse gasten. Dichtbij het strand en op loopafstand van Kos-stad.

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

270 Reviews over Alex II

• 5Peter Risseeuw02-11-2022

Fantastisch

Prima hotel. Kan scooter huren en fietsen. Restaurant is prima.Elke ochtend en avond hier gegeten. Lieve eigenaren. Niets is teveel. Rustige lokatie s’morgens kraait de haan . Makkelijk aan te fietsen naar Kos stad. Leuke boot trips naar de andere eilanden. Je komt hier tot rust. Het is een schoon complex mijn complimenten.

• 5Ruimte
    • 5Ligging
    • 5Inrichting
    • 5Zwembad
    • 5Kindvriendelijk
    • 5Prijs/kwaliteit
  • 9Eline16-10-2022

Geweldig appartement

Super leuke tijd gehad 17 dagen bij een heerlijke en ontzettend lieve familie vertoefd we hadden ook een top locatie met mooi uitzicht op de berg en om de bocht zagen we Bodrum liggen. We hadden een gerenoveerd appartement. Het eten op het complex was heerlijk en precies genoeg. S'morgens ontbijt en lunch (heerlijk) we aten s'avonds de ene keer daar de andere keer stad. Op de fiets ben je er zo. Fiets bij appartement gehuurd zijn niet de beste, maar we konden ons ermee redden. Zeker voor herhaling vatbaar bedankt Alex 2 voor verblijf.

• 10Ruimte
    • 10Inrichting
    • 10Hygiëne
    • 10Prijs/kwaliteit
  • 8Julo10-09-2022

Top met kleine minpuntjes

Kleinschalig appartementencomplex gerund door een super leuke en lieve familie! Erg rustig en geen entertainment. Alle appartementen waren gerenoveerd behalve de bovenste verdieping van het grote blok. Wij zaten in 1 van die kamers op de bovenste verdieping, op nummer 25. Het bed was vreselijk! De veren staken in je lijf. Ook de douche was oud en spoot alle kanten op behalve de goede. Verder was het wel schoon. De kamer werd om de dag schoon gemaakt, we kregen elke dag schone handdoeken en om de dag werd het bed verschoond. Het zwembad was schoon maar wel oud. Ook dat kan dus wel een opknap beurt gebruiken. Het eten was er heerlijk! Pappa en mamma kunnen super koken! Verder zat het complex erg centraal en was je binnen een paar minuten met de auto of fiets in het centrum. Voor de kleine boodschappen zat er een supermarktje aan het einde van de straat. Wij adviseren wel om een auto te huren zodat je zelf Kos kan verkennen!

• 2Kamers
    • 4Kindvriendelijk
    • 7Prijs/kwaliteit
  • 8Connie08-08-2022

Fantastisch

Kleinschalig appartement complex ! Vriendelijke eigenaren ! Iedere dag schone handdoeken en schoonmaak! Je kunt er ook terecht voor ontbijt lunch diner !

• 8Kamers
  • 9Els en Leo15-06-2022

Enorm genoten. Top sfeer. Hele aardige mensen

Half mei 2022. Gezellig complex. Mooi appartement met prima bedden en fijne douche. Altijd warm water. Er werd heel goed schoongemaakt met elke dag schone handdoeken en regelmatig schone lakens. Zeer aardige en behulpzame familie. Lekker en goed eten tegen een hele schappelijke prijs. Op loopafstand (10 minuten) van het strand (Paradiso Beach). Fietsenverhuur op het complex. Als er toch een minpuntje moet worden genoemd is het het straatje naar het complex. Is ietwat rommelig en het laatste stukje is wat stijl omhoog.

• 9Kamers
  • 6E. Boogaard28-09-2021

Wij nooit meer naar Alex 2

11 nachten geweest. Het complex ligt in een rustige omgeving. Op de fiets ben je overal zo. Wij zaten in een niet gerenoveerd appartement op de derde etage. Keuken inventaris heel minimaal. Glazen en enkele kopjes bijgekregen. Maar iets koken kan je wel vergeten. Deur van de slaapkamer kon niet dicht ivm het bed, wat knetterhard was. En de deur van de badkamer kon niet geheel open. Dit rekenen we allemaal onder de Griekse standaard, geen probleem. 1 handdoek pp voor 2 dagen vinden we ook wat summier . Onze grote ergernis was dat we Alex 2 hadden uitgekozen voor de rustige omgeving en de gemoedelijke sfeer. We hadden de voorkeur vermeld voor een rustig gelegen appartement. Maar kregen er een met uitzicht op de bar. Bijna elke avond tot 01:00 uur heel veel lawaai uit de bar waardoor rustig op balkon zitten of inslapen niet mogelijk was. Jammer dat dit niet vermeld word dat er elke avond een feestje gebouwd word door de vaste gasten.

• 7Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 4Inrichting
    • 8Hoeveelheid ruimte
    • 6Zwembad
  • 9Marjon19-05-2019

Heerlijke vakantie

Net appartement. Wij hadden een nog niet gerenoveerd appartement, de inrichting was wat gedateerd maar het was wel heel schoon. Aardige mensen. Op fietsafstand van Kosstad. Fiets- en auto huur prima te regelen via eigenaar van het appartement. Goed ontbijt. Wij hebben het hier prima naar ons zin gehad.

• 10Prijs/kwaliteit
    • 7Inrichting
    • 10Hoeveelheid ruimte
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne
  • 9Pieter De Haas23-04-2019

Heerlijke appartementen complex.

Bij deze familie voel je je echt thuis. Niets is teveel. Appartementen zijn of worden gerenoveerd, zodat dat je op heerlijke boxsprings slaapt. Appartementen op fietsafstand van oldtown. In 10 minuten ben je in het centrum op de gehuurde fietsen van Alex2. Lekker rustig gelegen, met zwembad en heerlijke keuken waar vader en moeder de scepter zwaaien.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne
  • 6Brands02-11-2018

Nooit meer

Aardige mensen. Matig schoon en vooral een goede plek als je van stadion herrie houdt. Drie van de zeven avonden.... voor mij niet meer dus. Verder is Kos niet het meest Griekse eiland, weinig authentiek en vooral vies. Overal plastic en papieren zakdoekjes of wc papier. Heb er de interessante dingen wel gezien en hoef er nooit meer terug

• 5Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 7Inrichting
    • 7Hoeveelheid ruimte
    • 6Zwembad
  • 8Ilse koop05-09-2018

Een heerlijke vakantie gehad.

Mooi kleinschalig appartement. Wij hadden appartement 24. Mooi groot balkon en een mooi uitzicht. Werd goed schoon gemaakt en elke dag schone handdoeken. Eten heerlijk en niet duur. Alles kan en mag. Fiets huren is wel een goed idee. Hebben 2 heerlijke weken gehad.

• 8Inrichting

• VaatwasmachineNiet beschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)