8.1FantastischScore uit 74 reviews

• Kinderzwembad
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

8.1FantastischScore uit 76 reviews

Vriendelijke personeel, alleen geen entertainment
Door Giel op 19-05-2022

Er was geen entertainment, wel voor de kleintjes,het eten is elke dag anders maar geen 5sterren waard eerder 3 de sterkedrank is een b keuze frisdrank ook b keuze

Heel mooi complex, goed verzorgd.
Door Michelle op 15-05-2022

De kamer was super schoon, ruim in lengte. Bedden waren prima. Wij kwamen mer 2 kinderen van 2 en 8. En vanuit hun zelf stond er een baby bedje verschoon kussen, wc verkleiner. Goed meegedacht dus. Het water was in deze tijd voor ons echt te koud om te zwemmen. 1 minpunt, kamer bij zwembad geen hekje op je "balkon" dus kleine kinderen kunnen dan zo naar t zwembad lopen. Verder vindt ik me niet in de negatieve recensies. Personeel was heel vriendelijk, alles was goed voor elkaar. Het eten was heel lekker warm, en vers bereid. Schoon restaurant. Veel zwembaden! Kwam op onze boeking site niet zo naar voren, maar zeker 4 verschillende zwembaden. Wij hadden maar een half weekje mooi weer maar in de zomer heb je hier echt een super verblijf. Busrit naar Kos stad ong 40min. Weinig in de omgeving, wel op 5 min loopafstand waterpark lido.

Over algemeen goed.
Door Menno op 10-10-2021

Het hotel en de mensen zijn echt super! Zooo vriendelijk! Dus daardoor waren de minpunten niet erg hinderlijk.

Water erg koud omdat er te veel water was om te verwarming. Eten ook niet heel erg goed, droog en niet vers, maarja wat kan je verwachten van all inclusive.

Toch zeker wel een aanrader!

TUI Magic Life Marmari Palace

Na Turkije toch een kleine tegenvaller.
Door Ton en Nelly op 27-09-2021

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Poetsen kamer 1x per 2 dagen een aanfluiting. Kamers verouderd. Eten goed. Bedden erg slecht. veren kwamen door het matras. Oplossing volgens hun op de bank gaan slapen. Na afwijzing hiervan een topper op de matras en dus weer kunnen slapen. Minibar word alleen gevuld als je hierom vraagt. Op de dag van vertrek helaas geen douche aanwezig. Gelukkig was het niet druk en konden wij de kamer houden tot 17.00 uur, gratis. Dranken lijken wel te zijn gemengd met water. Ina van animatie gaat heel goed met de gasten om. Hotel niet slecht maar als je de all-in in Turkije bent gewend valt het al snel tegen.

Mooi resort
Door Ronald op 22-09-2021

Mooi en net resort. Erg schoon en goede WiFi. Grote kamers met een minibar. Veel zwembaden en vriendelijk personeel. Lekker eten. Ligt wel wat afgelegen, buiten het resort is weinig te doen. Wel veel Duitse gasten.

Iets tegen gevallen, 5 sterren niet helemaal
Door Ton en Nelly op 14-09-2021

Complex van buiten mooi. Kamers erg gedateerd. Bed matras waren de veren duidelijk te voelen. Melding gemaakt en na terugkomst op de kamer hadden ze het dekbed op de bank gelegd!. Geen juiste oplossing en opnieuw melding gedaan en nu een topper op het matras gelegd. Minibar op de kamer word niet gevuld. Moet je om vragen bij de receptie. "Poetsen" om de 2 dagen ivm Corona. Ook het poetsen niet zoals we mogen verwachten van een 5 sterren hotel. Personeel geweldig, ze weten van te voren wat je wilt vragen zo lijkt het. Animatie m.n. Ina was ook goed. Eten is een kwestie van smaak maar niet verkeerd, keuze genoeg. Rustige liggen gehad maar op bepaalde dagen kun je niet op het terras zitten ivm stank uit het riool. Gordijnen op de slaapkamer zijn erg dun. De buitenbar te weinig zitplaatsen. Geen douche ter beschikking op de dag van vertrek. Het was rustig dus konden wij de kamer (gratis) gebruiken tot 16.00 uur.

Soort hotel
Luxe