7.8GoedScore uit 6 reviews

• Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Dit hotel Rena Studios bevindt zich in de omgeving van een strand. is Kos Town. Een autoverhuur service evenals een motorverhuur zorgen voor mobiliteit op vakantie.

7.8GoedScore uit 6 reviews

Basic, maar top prijs/kwaliteit.
Door hans op 10-10-2019

Basic maar voor de EUR 280 pp die wij betaald hebben (8dg eind sept/begin okt vliegen en onderdak) een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Eigenaren, een wat ouder echtpaar, zijn super vriendelijk en je hoeft maar te kikken en ze zijn voor je bezig, ook al had de mevrouw serieuze lichamelijke klachten. Weekend werd er bij ons niet schoongemaakt. Airco 6 eur pd. Gezien de grote van het complex (19 studio s) is het zwembad ruim met voldoende stoelen, al kan ik niet beoordelen hoe dat er in het hoogseizoen uitziet. Bedden zijn had, maar dat kennen we ook van andere complexen in de omgeving (en lees ik ook bij beoordelingen inz complexen op andere Griekse eilanden). Ligging is rustig maar voor je mobiliteit moet je wel een fiets/scooter/auto huren. Rena is zn 100mtr van de zee maar daar is geen strand van betekenis. Al met al, fijne plek waar we zeker weer naar terug gaan (hebben al geboekt voor Mei 2020.)

Heerlijk genieten en een welkom gevoel
Door Mandy op 28-09-2019

Wat hebben wij hier een heerlijke vakantie gehad! Ontzettend lieve gastheer en gastvrouw die gelijk voor je klaar staan zodra je aankomt! Kamers basic, maar alles wat je nodig hebt. Zeker voor herhaling vatbaar! We voelden ons zeer welkom en bij het zwembad is het prima vertoeven!

Geweldig
Door Jeen op 28-09-2019

We komen aan en werden opgewacht door de eigenaren Suzanne en Cosmos. Ze geven je gelijk de vrijheid om even je spullen te dumpen en later pas het inchecken te regelen. Het verblijf is basic en wat gedateerd maar niet minder dan ik had verwacht voor deze prijs. Heerlijk rustig en vlakbij Kos stad.

Een zwembad met genoeg zonbedjes. Ook de drankjes zijn lekker en de ligging is perfect. De eigenaren zijn echt super vriendelijk en betrokken.

Rena Studios

Ondanks de vriendelijke eigenaren nooit meer!
Door Johan en Hanna op 18-09-2019

Allereerst moet ik zeggen dat de eigenaars heel vriendelijk waren, daar was niks mis mee. Maar het appartement was ronduit smerig. Het werd niet goed schoongemaakt. Vieze bruin uitgeslagen wc borstel de prullenbak op het toilet voorzover je dat zo mag noemen zat nog vol van de vorige gasten. De gastvrouw liep met open wonden op haar benen de mensen te helpen. Ondank dat ze zeer vriendelijk waren kan dat echt niet. We gaan hier dan ook niet meer naar toe. Verder hebben we een fantastische vakantie gehad. M. V. G. Johan en Hanna

Prima basic appartementen!
Door Bianca op 10-08-2019

Wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad!! De kamers zijn basic maar wat verwacht je voor die prijs! Er mogen wel wat dingen vervangen en/of opgeknapt worden maar het was prima te doen. Bij aankomst midden in de nacht staan Suzanna en Cosmas je op te wachten bij de ingang, brengen je naar de kamer en het verdere inchecken doen we morgen ga eerst maar lekker slapen...ik houd hier van! Schatten van mensen die alles doen om het je naar de zin te maken. Het ligt niet heel ver van kos stad maar fietsen huren is toch wel handig. Één telefoontje van Suzanna naar het verhuurbedrijf en binnen 5 minuten komen ze je ophalen met de auto, top geregeld! Er is een lekker (zoutwater)zwembad met ligbedden. Je kan er wat drinken en ze hebben eenvoudige dingen voor de lunch of tussendoortje. Er is ook WiFi om en rond het zwembad. Kortom voor een heerlijke basic vakantie zit je hier helemaal goed.

Fantastische plek!
Door Karin&Ronny op 30-06-2019

Heerlijk rustig gelegen. Appartementen zijn basic maar alles wat wij nodig hadden was er. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren Suzanna en Cosmas. Super leuke tijd gehad!

Hotelkluis

Bars