7.9GoedScore uit 193 reviews

Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Ruimte

Over Olympia

Op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Kos-stad en het goudgele strand, biedt Olympia een unieke vakantie-ervaring. Dit hotel, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en avontuur, is de ideale uitvalsbasis om Kos te verkennen. Met faciliteiten zoals een fietsverhuur, kunt u gemakkelijk de omgeving verkennen.

De ligging

Olympia is ideaal gelegen op ongeveer 300 meter van het strand, waardoor het de perfecte plek is voor liefhebbers van zon, zee en strand. Het hotel bevindt zich centraal in Kos-stad, waardoor alle bezienswaardigheden binnen handbereik zijn. Of u nu door de straten van Kos-stad wilt slenteren, lokale markten wilt verkennen of historische sites wilt bezoeken, alles is mogelijk op korte afstand van het hotel. Voor vakantiegangers die verder willen verkennen, biedt de autoverhuurservice van het hotel de vrijheid om het eiland op eigen gelegenheid te ontdekken. De afstand tot de luchthaven maakt het hotel bovendien gemakkelijk bereikbaar voor internationale reizigers.

Olympia blinkt uit met haar scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om elke vakantieganger een comfortabel en plezierig verblijf te bieden. Bij de receptie staat het vriendelijke personeel altijd klaar om te helpen met vragen of het boeken van excursies. Het hotel biedt diverse diensten zoals een bagagedepot, kluisjes en een drankenautomaat voor uw gemak. Gratis Wi-Fi in het hele hotel zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent. Voor ontspanning biedt het hotel een prachtige tuin en meerdere recreatiemogelijkheden zoals een fietsverhuur om het eiland te verkennen. De tv-ruimte en bibliotheek zijn perfecte plekken om te ontspannen na een dag vol avonturen. Voor vakantiegangers die met de auto komen, is er kosteloze parkeergelegenheid beschikbaar. Daarnaast omvatten de services een oppasservice, medische dienst, roomservice, en een eigen shuttlebus om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken.

In Olympia kunt u dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt en middagmaaltijd, geserveerd in een gastvrije omgeving. Voor degenen die gedurende de dag een kopje koffie of een verfrissend drankje willen, biedt het hotel een gezellig koffiehuis en een bar. Deze culinaire voorzieningen zorgen ervoor dat er aan al uw eet- en drinkbehoeften wordt voldaan zonder dat u het comfort van het hotel hoeft te verlaten.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken rondom toegankelijkheid, staan we klaar om gedetailleerde informatie te verstrekken. Betreffende betalingsmethoden accepteert Olympia American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Badkamer

7.9GoedScore uit 201 reviews

Ruimte

Voor herhaling vatbaar.
Door Ingrid Drost op 27-08-2023

Prima appartement. Elke dag schoonmaak en vaak schone handdoeken en schoon beddengoed. Zwembad erg goed. Genoeg ligbedden en je kon een drankje en een snack bestellen.. Zeer gastvrije mensen. Veel rust en ruimte. Met de fiets niet ver van het strand en Kos Stad. Kortom een aanrader. Alleen een parasol op je eigen terras zou welkom zijn. Eten en drinken goed verzorgd. Menukaart wat beperkt. Niet bedoeld om uitgebreid te eten., maar restaurantjes genoeg in de buurt. De eigenaren hebben ook in Kos Stad een restaurant. Heerlijk gegeten met korting. Top Wij hebben genoten.

Rustige plaats om Kos te ontdekken
Door Gerrit ter Horst op 18-08-2023

Appartementen zijn gedateerd, maar schoon, goede douche en een goed bed. Er zijn een paar gerenoveerd. De anderen worden 2023-2024 gerenoveerd. Kostas, Marion en personeel doen er alles aan om van je vakantie te genieten. Fiets huren om naar het centrum of Tigaki te fietsen. Auto huren. Parkeren achter de gebouwen. Google maps gebruiken om eiland te ontdekken.

Ontspannen genieten !
Door LI op 08-09-2019

Van hartelijke ontvangst tot vrolijk uitzwaaien genoten hier ! Zoals vaker te lezen ; verwacht geen luxe . Verheug je daarentegen op een fijn , schoon ( dagelijkse basis schoonmaak , regelmatig schone handdoeken en beddengoed ) op fietsafstand van Kos-stad. Omgeven door rust , ongerept strand op 50 meter. Fietsend in 10 minuten bij heerlijke stranden, restaurantjes. Zwembad is ruim, schoon en altijd plek op een bedje . Eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam.

"SCHANDALIG"
Door Jonas op 26-08-2019

Olympia-appartements is het slechtste hotel waar ik in jaren ben naar toe geweest. Ten eerste zit de airco niet inbegrepen in de prijs, en voor de prijs die je betaalt mag dat wel volgens mij. Het is 5 euro voor de airco aan te leggen per dag. Wij hebben daar een boete voor gekregen omdat we de airco hebben aangelegd zonder dat we dat bijgeboekt hadden, maar daar is er ons niks van gezegd. Op het einde van onze reis moesten we plots 30 euro per kamer betalen, in totaal 90 euro. De reden dat de baas hier voor gaf was dat we vuil waren en regels hadden overtreden, terwijl wij elke avond zelf ons terras mochten kuisen want dat werd niet gekuist voor ons. Hiermee wil ik alleen maar zeggen dat de gastvrijheid van Anna en haar man op niets slaat. Je moet gewoon voor alles betalen. Als laatste wil ik wel nog de kuisvrouw bedanken, zij was wel vriendelijk en ik hoop voor haar dat ze snel een ander hotel vindt om in te werken.

Fijne vakantie gehad. ( 11 dagen)
Door RD de Snaijer op 19-08-2019

Zeer klantvriendelijke mensen, mooi zwembad waar je lekker kunt snacken/eten. Genoeg schone handdoeken en bed word geregeld van schone lakens voorzien door een vriendelijke medewerkster. Lekker rustig gelegen, Kos stad 5-10 minuten fietsen over fietspad. Prijs kwaliteit volgens mij in verhouding. Alleen jammer van al dat zwerfvuil op Kos..., ( niet op appartementen terrein , daar was alles netjes) Weg met plastic!!!

Dit complex nooit meer.
Door Frank op 17-08-2019

De appartementen zijn zeer verouderd. Douchegordijn met vieze bruine rand, roest op de koelkast en vreemde substantie op de kledingkast. Leidingwater is zeer licht bruin en kun je niet drinken en geeft een rare geur af. De handdoeken voelen aan als schuurpapier en vertonen gaten. De schoonmaak van het appartement is niet zoals ik gewent ben op Kos. De airco werkt goed ( 30 euro per week) Het zwembad is wel erg fijn en is niets op aan te merken, hoewel de randen wel een karcherbeurt mogen gebruiken. Het complex wordt beveiligd middels camera's, maar die staan ook op de balkons van de appartementen gericht en zo kan de eigenaar iedereen in de gaten houden. ( iets wat ik een beetje vreemd vind) In de 8 keer dat ik op Kos ben geweest is dit mijn slechte locatie ooit.

• Aegean Houses

€ 618

Aegean Houses

8.5
    GriekenlandKosKos-Stad

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Sandy's Studios Appartementen & Log-Villas

€ 945