Mitsis Summer Palace Beach
Kos jest atrakcyjną pozycją na wakacje. Polecam miasto Kos (warto popłynąć do Bodrum),Termy, Kefalos, plaże Mastichari i Marmari oraz koniecznie wieś Zia. Hotel świetny, ułożony kaskadowo, więc niektórzy mogą marudzić bo trzeba się nachodzić - góra - dół. Świetne są baseny przy bungalowach - my mieliśmy nasz praktycznie na wyłączność. Pokoje duże i jasne. Bardzo czyste. Dziennie sprzątane. Barek w pokoju - do korzystania w cenie - non stop uzupełniany! Jedyny minus hotelu - nie najlepsza plaża. Wąska (stopniowo się rozszerza) ale i tak panuje na niej ciasnota. Parasol na parasolu, leżak obok leżaka. Stąd zachwyt basenem przy bungalowie. Personel miły, uprzejmy i bardzo dyskretny. Kierownik sali - rewelacja!!!. Barmani - cudowni!!! Drinki - od wyboru i koloru! Jedzenie bardzo urozmaicone, ładnie podane, na bieżąco uzupełniane, każdy znajdzie coś dla siebie. Świetna jest muzyka która dyskretnie towarzyszy przy wieczornych posiłkach. Animacje - dla każdego coś miłego. To były super wakacje.
Very friendly staff, looking after every detail. Good food menus and varied options

Mitsis Summer Palace Beach
Wij waren gasten van Mitsis Ramira Beach, prima hotel in Kos en men vroeg ons of wij ook een ander Mitsis hotel wilden verkennen. Onze tip Nooit doen van ruilen komt huilen. wij deden het en het was vreselijk. Mitsis Summer Palace hotel is door de steile hellingen en de vele steile trappen ontoegankelijk voor heel veel mensen. Voor mijn man die hart en longpatient is zijn trappen en bergen een hel. Personeel aan de receptie totaal geen empathie. Een all inclusief hotel waar je geen verse fles water krijgt, nee met de lege fles moet je naar de bar dan vullen ze die. Met gevolg 2 dagen dood ziek. De mensen van de receptie vertellen je dan lachend dat dit echt niet komt door het water. Mensen die aan de balie kwamen met klachten werden allen afgewimpeld met een brede lach op hun gezicht. We hebben al veel gereisd ook door Azië maar dit hebben we nog nooit mee gemaakt. Er was altijd voldoende vers water in nieuwe flessen.
Jedzenie bardzo dobre, mila obsluga, piekny widok z hotelu, zajecia Fitness
Wielką zaletą jest to że gdzie się nie pójdzie są cudowne widok dzięki lokalizacji hotelu który położony jest na wzgórzu. Śniadania, obiady, kolacje- wszystko z widokiem na morze i wyspy. Obsługa jest bardzo miła, tworzy bardzo miłą atmosfere. Jedyny minus to że w pokoju zdarzyło się że były duże karaluchy ale wystarczy nie trzymać w koszu resztek po jedzeniu i problem się rozwiązuje.
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |