Imperial

Het hotel zag er keurig uit zowel binnen als buiten bij terras en het zwembad. De kamer was goed qua ruimte.helaas maar 1x per 2 dagen schone handdoeken en lakens. Ontbijt is zeer eenvoudig en elke dag hetzelfde.
Mooi,modern,schoon hotel op perfecte ligging. Eten is goed. Iedere dag wordt de kamer gedaan en de handdoeken gewisseld. Strand is 500m lopen de stad ongeveer 1km. Was savonds wel fris zeker een vest dragen. Hotel is zeker een aanrader.
Een goed hotel met goed personeel. Hygiëne is goed en ook de covid-19 maatregels worden goed na geleefd. Zwembad schoon met genoeg ligbedjes. mooie douches en wc’s bij het zwembad. Het ligt dichtbij het strand, de stad en een supermarkt. Als je een scooter wilt huren is het via het hotel goed geregeld. Een paar min punten zijn dan toch wel dat de gang heel gehorig is. Ik heb geen nacht gehad waar ik niet wakker werd door geschreeuw op de gang of in de lobby. Ook jammer dat je €6 per nacht moet betalen voor de airco. Wifi was slecht en op het gezamelijke wifi punt moest je een drankje bestellen, omdat het bij de poolbar hoort.

Imperial
We zaten met 2 stellen en 3 jongens in 3 appartementen in de annex naast het hotel.Het was een paar jaar geleden gerenoveerd, zag er allemaal goed uit.De airco hebben we niet gebruikt, ondanks de temperatuur; 40+ graden.Ons appartement had 2 balcons, op oost en west, dus je kon 's avonds dóór luchten.Je zit naast het centrum, dus wel wat lawaai 's nachts van thuiskomers en Griekse petjes auto's. Als alles dicht is hoor je niets..Strand is op loopafstand, bedjes gratis.Viel op: nauwelijks vliegen of muggen.Op loopafstand Griekse restaurantjes, elke avond uit eten! Kost 10-15 euro pp incl drinken!Wij vonden het allemaal prima!
Het zag er lang naar uit dat onze vakantie vanwege de corona geannuleerd zou worden maar gelukkig niet dus......Samen met dochter van 17 in Imperial hotel in Kos stad verbleven. Super vakantie gehad. Relaxed aan het zwembad en overal dichtbij. Genoeg eetgelegenheden in de buurt. Leuk om het centrum in te wandelen en naar het strand te lopen.Ondanks de coronatijd toch lekker kunnen genieten van onze vakantie.Echt een aanrader dit hotel. Supervriendelijke familie die het hotel runt.
Het was super en geweldig, wat een fijn en behulpzaam personeel, niks was hun teveel. Zelfs een drankje werd je nog nagebracht bij het zwembad. sávonds heel gezellig met de andere hollanders, zeker aan te raden is een fiets te huren en het eiland te verkennen. Wij zaten in een driekamerappartement, super schoon, fijne bedden. Wij komen hier zeker terug.
Het complex
Totaal aantal kamers | 86 |