Captain's

We hebben de beste aanbieders voor Captain's voor je op een rij gezet:
Captain's
Klein maar fijn , keurige schoonmaak en beddengoed. Het hotel is wel erg gehorig dus oordoppen kan geen kwaad . Hele kleine douche ..ligging is perfect en ontbijt prima. De prijzen voor 2022 zijn omhoog en dan is de prijs kwaliteit verhouding niet goed meer.
Gastvrij, vriendelijk en behulpzame eigenaars en personeel. Centrale ligging, schoon en netjes, bedden prima, sanitair verouderd. Ontbijt kon wat gevarieerder. Wij waren tevreden.
Prima hotel voor prima prijs! (Zelf 200 pp betaald via last minute, weet niet of ik het 400/500 pp waard had gevonden.) Bedden zijn prima, zijn twee losse bedden die tegen elkaar aangeschoven zijn (houten spleet er tussen). Matras voor Griekse begrippen erg goed. Tv op kamer met 1 Nederlandse zender. Mini koelkast op kamer zonder bijbetaling. Zelf geen airco nodig gehad, koelde eind mei genoeg af voor fijne nachtrust. Douche is erg klein, hangt douchegordijn omheen maar je kan er nog maar net je haren wassen. Hele badkamer oude groene tegeltjes maar wel schoon. Scheur in de wc bril (kamer 109). Mederwerkers erg aardig, er is 24/7 iemand aanwezig bij de balie. Ontbijt zeer mager maar prima (Griekse yoghurt of bolletje kaas/ham/jam). Met drie minuten lopen ben je bij het strand. Zwembad was goed, erg rustig meestal.

Captain's
Het hotel is erg verouderd (inrichting etc) en het ontbijt is heel simpel maar dat is in de meeste hotels in Griekenland. Het hotel was schoon en het personeel was erg vriendelijk. We hebben een leuke tijd gehad!
Leuk kleinschalig 2 sterren hotelletje met een lift,kamers met een balkonnetje, iets gedateerd maar superschoon.Simpel ontbijtje maar goed, lekkere verse broodjes.Leuke en zeer vrienelijke eigenaar en zeer behulpzaam en aardig personeel ,willen alles voor je doen..Ligt dichtbij het centrum van Kos stad,in 3 minuten ben je in de hoofdstraat met winkeltjes en supermarktjes..Zwembad ook goed onderhouden met goede ligbedjes.Goede wifi op de kamer.
We hebben 2 weken in Captain's verbleven en waren hier erg tevreden over! Via touroperator hebben we voor een lage prijs geboekt dus we hadden geen hoge verwachtingen van te voren, maar het hotel was eigenlijk dikke prima! Hoewel de inrichting van de kamers wat verouderd is, de bedden niet onwijs comfortabel liggen, vinden we de prijs / kwaliteit verhouding goed! Het personeel was onwijs vriendelijk en gastvrij, er werd goed schoongemaakt en de ligging was perfect (5 minuten lopen naar strand en centrum)!
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |