Popi Studios
- Restaurant
- Draadloos internet
- Airconditioning
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Popi Studios voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementGoed eten4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 511 Ga naar accommodatieAstron
AppartementZeer goede service3 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 432 Ga naar accommodatieAthena Palace
AppartementPrachtige kamers15 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 614 Ga naar accommodatieGolden Sun
AppartementZeer schoon19 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 480
- Boer16-09-2022
Was leuk voor een keer
Het appartement ziet er keurig uit, regelmatig schonen handdoeken en beddengoed. Het resort is goed onderhouden. De eigenaren zijn niet vriendelijk als in eerdere reviews word vermeld. Als je daar verblijft is een auto echt noodzakelijk. Het strand is een kilometer lopen i.p.v 500 meter. Er zijn diverse goede eetgelegenheden in de omgeving die goed te belopen zijn. De Bar bij het zwembad rekent bizarre prijzen €4 voor een klein flesje mythos bier. Zoals het verleden ons geleerd heeft rekenen wij altijd direct onze consumpties af. Echter bij vertrek kwam de eigenaar met nog een flinke barrekening welke wij niet betaald zouden hebben. De rekening hoefden wij na veel discussie niet te betalen, maar het was wel een domper zo op eind. De toeristen belasting €0,50 per app per dag was opeens €1,50 per dag. Jammer dat bovenstaande zo’n issue was. Verder een mooie eiland
- Kamers
- Eten
- Service
- Kindvriendelijk
- Natuur
- Jaap van Sintmaartensdijk20-07-2020
Fantastisch verblijf gehad in Popi studio
Een kleinschalig maar leuk en schoon appartementencomplex. Eigenaren Popi en haar man Nikos doen er met hun hulp Irini alles aan om het naar je zin te maken. Arkassa heeft een klein centrum met een paar supermarkten, tavernes en restaurants. Het zandstrand ligt op 15 minuten lopen. Voor iets te zien van Karpathos kun je het best een auto huren. Wij deden dit via Popi die voor ons Suntrust inschakelde. Keurige en vriendelijke eigenaar en een auto voor weinig geld. Goede restaurants voor ons waren Glaros, dat aan het strand gelegen is, Kipos aan de overzijde van de straat en in het centrum bij Parthanon, waar eigenaar Nikos en zijn vrouw Anastasia telkens deden verrassen met vlees van het spit.
- Nienke B06-08-2019
Heerlijk rustig zelfs in de zomermaanden
Super! Wij hadden een 2 pers studio. Zeer ruim en schoon. Mooie badkamer en lekker bed. Er zit vlakbij een minimarket waar je sochtends lekker verse broodjes haalt. Het is een heel rustig complex. Heerlijk zwembad met super bedjes waar je eigenlijk altijd wel plaats kan nemen. De jongen achter de bar maakt heerlijke mojitos. Restaurantje tegenover complex is prima. Er zijn idd katten maar die zitten overal in Griekenland! Gwn een zak kattenvoer kopen en af en toe wat geven. Dat vinden ze erg fijn. Arkassa is een echt authentiek dorpje. Er is dan ook niet veel te doen. Maar dit maakt het juist zo fijn.Er zit overigens WEL een pinautomaat! Het eiland zelf is mooi. Idd veel wind in de zomermaanden. Maar surfers (kite/wind) kunnen hier heerlijk surfen. Auto huren is een must!! Ze doen hier alleen niet echt aan vangrails dus wel goed blijven opletten! Lefkos en dan vooral het barretje "White Lefkos" is echt fantastisch!! Al met al heerlijk!
- Anja15-04-2017
Gastvrij, nette ruime kamers. Kleinschalig.
Ruim 2 kamer app. Rustig gelegen, gerund door een Aardige familie. Oma bakt koekjes in de buiten oven en deelt deze rond bij het zwembad. Even als de druiven uit haar tuin. Schoonmaak netjes verzorgt. Bij het zwembad zijn lekkere lunchgerechtjes te krijgen. Restaurants op loop afstand. prima strand geleidelijk af lopend met fijne golven om in te spelen en een goed strandtentje met vriendelijke service.
- Karin25-09-2016
Prima appartement in rustig dorp
Arkassa is een rustig dorp, zelfs in augustus (geldt trouwens voor heel Karpathos!). Popi appartementen zijn ruim (wij hadden een 2 kmr app) en schoon en de ligging is prima, alles is op loopafstand. Ook een prima restaurant (Kipos) aan de overkant van het straatje (20 m lopen). Wat minder was: zeer karige inboedel, zelfs voor Griekse begrippen: bijna geen bestek en glazen. Wifi (niet gratis) was nogal traag en deed het alleen op het terras. Wel een goed zwembad. Karpathos is wel een zeer winderig eiland. De eerste week hadden we windkracht 7; de tweede week was beter. Je hebt wel een auto nodig om het eiland te verkennen (tip: car rental in Arkassa geeft een prima service!). Maar wie van rust houdt: zelden zulke rustige stranden gezien in augustus en aan de oostkant liggen de stranden uit de wind: een aanrader!
- Jose van Veen02-07-2016
Rustig appartementen complex, gastvrij, schoon
Het appartementen complex ligt ong. 20 minuten van het strand[lopend],het strand is geweldig! men is zeer gastvrij, en alles wordt goed schoon gehouden, het centrum ligt om de hoek, hier heb je totaal geen last van. Wat minder is, is dat ook hier wat leegstand van hotels is , geeft een beetje spookachtige uitstraling, zonde.
- henk en janna groot 13-07-2015
zeker voor herhaling
super gezellige eigenaresse.op het terras altijd leuk.kregen veel hapjes tussendoor.ontzettend gastvrij. kleine plaats,geen busverbinding, geen pinautomaat. je kon wel met de schoolbus mee dat is ook een belevenis opzicht. mooi strand, heerlijk restaurant erbij. dichtbij leuke restaurantjes rustige plaats. zeker voor herhaling vatbaar appartementen waren ruim en goed. oma maakt het brood in de buiten oven, heerlijk ze kwam soms wat brengen.
Appartement Popi Studios info
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- OvenBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- WindsurfenBeschikbaar (1)