Kleinschalig Arkassa

0 accommodaties

Populair
Kleinschalig
Griekenland
Karpathos
Arkassa
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Wat zeggen bezoekers over

Arkassa

49 reviews

7
Kneuterig en leuk
Door A.M.M. op 29-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Het dorpspleintje met de tavernes is heel leuk en hier kun je lekker 'mensen kijken'. De straatjes erachter, aan de andere kant van de rivierbedding zijn heel leuk en mooi. Uiteraard moet je ook even naar het kerkje kijken.

8
Klein plaatsje.
Door Ylze Dekker op 24-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Arkassa is klein en er niet veel te doen. Wel lekkere eettentjes! Goede sfeer en mooi strand!

5
Scooter of auto een must, voor ons eenmalig!
Door A. Langendijk op 22-06-2019
Gereisd met partner

Karpathos leuk eiland, onze verblijfslocatie in Arkassa Golden Sun werkelijk Super ! Maar Arkassa zelf stelt niet veel voor, weinig te beleven en de restaurants matig, nagenoeg geen winkeltjes dat vind je wel in Pigadia

9
Dorp van de lieve, vrolijke mensen.
Door Erwin op 05-05-2019
Gereisd met partner

Karpathos is volgens ons het puurste Griekse eiland vol van cultuur en eerlijke lieve mensen. In Arkasa (ook Arkassa genoemd) en in het even verderop gelegen Finiki ook de vrolijkste mensen. Wij vonden in het dorp de taverna The Parthenon voortreffelijk, zonder de andere taverna's te kort te doen. Wat een vriendelijkheid daar!! De eigenaar Nikos komt als je wilt met zijn lyra naast je zitten en speelt dan muziek van Karpathos. het altijd verse eten is er fantastisch net als de sfeer. Bij het strand is de taverna Glaros een dikke aanrader. Daar is ook alles vers en de vriendelijke, hartelijke eigenaar brengt het ene na het andere heerlijk gerecht naar de tafel. Opvallend daar is de magere manier van koken, wat qua een aanrader kan zijn voor de senior-toerist. Ook in Finiki kan je na een 2 km wandelingetje bij in de taverna's heerlijk genieten van lekker eten en de vriendelijkheid. Oh ja.. in Arkasa kan je pinnen bij twee automaten in tegenstelling van wat reisburo's op hun website beweren.

8
Geweldig mooi eiland.
Door Bets Sesink op 01-12-2018
Gereisd met partner

Het was er geweldig, maar je moet wel een auto of shooter huren. Geweldig mooi eiland om alles te bezichtigen. Wij zijn er 15 dagen geweest, wij vonden dat te lang. Volgende keer 10 dagen.

9
Gezellig
Door Corry op 11-08-2018
Gereisd met oudere kinderen

Arkasa is een heel leuk dorpje op het eiland Karpathos. Een klein gemoedelijk dorpje waar je je echt welkom voelt als toerist. Je hebt er een aantal bezienswaardigheden en ook wat leuke winkeltjes en restaurantjes, er is ook een leuk strandje met wat surfmogelijkheden.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.