Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Limnos Windmills voor je op een rij gezet:

8Fantastisch

8Fantastisch

Hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Limnos Windmills

8FantastischScore uit 1 review

Prima lekker Grieks
Door John en Margaret op 23-06-2016

In de eerste week van juni 2016 hebben wij onze vakantie doorgebracht in windmills nr1 op Limnos. De molens zijn heel leuk en erg apart om in te verblijven, ook het ontbijt is geweldig en wordt op je terras gebracht door Elena die er bijna de hele dag aanwezig is en alles super schoonmaakt. in de molen is geen keuken wel een waterkoker en koelkast. Boven is de slaapkamer die je via de originele trap kan bereiken (is wel een beetje lastig) beneden is het wel krap, Kontias is een rustig dorp er is niet veel te beleven maar er is wel een echte Griekse taverne met goed eten waar wij geen toeristen hebben gezien wel lokale bevolking . Een auto is wel een aanrader als je geen fiets benen hebt om bv naar het strand te gaan van Evgatis 4 km, mooi zandstrand waar je lekker stukkie kan lopen. De laatste strand-tent hebben wij heel goed gelunched. Het vakantie seizoen begint op Limnos nogal laat, nl begin Juli, dus wij hebben in juni zeer weinig toeristen gezien en is het in de tavernes/strand ook rustig. In de 2e week van juni waren wij in Huize Evgenia Seaside, Agios Ioannis.

Limnos Windmills info

Soort hotel