Cavos Bay
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieIfestos
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieIkaros Star
HotelGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatiePorto Myrina Palace
HotelPrachtig gelegen
Cavos Bay
Dit hotel is een goed voorbeeld van een typisch Grieks hotel. Je mag geen grote luxe verwachten maar alles is er kraaknet en iedereen is er vriendelijk. Het ontbijt was eenvoudig maar had niets tekort. Ik kan me wel inbeelden dat er in juli en augustus heel wat meer volk en dus wat lawaai is, maar in september is dit niet het geval.De kamers (wij hadden kamer 304 en 305) waren naast elkaar gelegen en hadden een prachtig zeezicht. Ook hier komt de 'Griekse afwerking' weer tevoorschijn, maar alles werd kraaknet onderhouden. Misschien volgende keer maar eens de appartementen boeken? Het hotel is op wandelafstand (ong 500 m) gelegen van het centrum. Al bij al een aanrader voor een rustige vakantie.
Ietwat verouderd hotel dat schuin naar de zee afloopt, waardoor je vanaf je terras een mooi uitzicht hebt. Gezellige sfeer, vriendelijk personeel. Uitstekende schoonmaak. Uitstekend ontbijt. Helaas werd overal gerookt, ook in de ontbijtzaal - zowel binnen als buiten. Ook het wifi bereik was heel slecht, alleen bij de receptie, maar dan nog heel slecht.
Cavos Bay
Door de ligging op een rotspunt in zee heb je vanuit het hotel zowel zicht op zonsopgang (moet je wel vroeg zijn) als op de prachtige zonsondergangen. Het is een fraai hotel met prachtige terrassen en een mooi zwembad. Bij rustig weer kan je ook een duik in zee nemen. De kamers zijn wat gedateerd evenals de doucheruimte, maar overigens ruim en schoon. Het ontbijt is prima met ruime sortering. Wij hadden het er erg naar onze zin.
Unser Hotel seit 12 Jahren.Super Lage auf einem Felsen über dem Meer.Sehr Gastfreundlich und familiär.Grosses Frühstücksbüffet.Alle sind sehr freundlich,wie Griechen eben sind.
Goed gelegen. Aan de rand van het gezellige dorpje Armenistis. Niet zo erg ver van Nas (auto). Ruime kamers met heel ruim terras met ligbedden. Zeewaterzwembad zonder " handdoekleggersreserveerders". Mooi uitzicht op de zee met zons- opgang en zonsondergang. Uitgebreid Amerikaans ontbijtoffet. Hier zien ze (jarenlange griekse eilandengangers) ons zéker terug
Cavos Bay info
Soort hotel
- Adults onlyBeschikbaar
- AirconditioningBeschikbaar
- LiftenBeschikbaar (1)
- CafeBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- KluisBeschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensArmenistis Rahes, 833 01