7.6GoedScore uit 26 reviews

• Aan zee

7.6GoedScore uit 26 reviews

Super!
Door Yvette op 18-09-2015

Fantastisch! Wij waren er voor onze honeymoon. Geen kinderen en lekker rustig met geweldig personeel en een mooi hotel.

De locatie is ook super. Aan de boulevard met veel restaurantjes en het strand, wat wij lekker rustig vonden. Weinig Nederlanders, wat wij persoonlijk wel erg lekker vinden.

Dit hotel kun je wel boeken!

Super mooi hotel dichtbij de boulevard van Kamari
Door Karin op 15-06-2014

Wij kwamen hier terecht omdat ons appartement was overboekt. We werden super ontvangen, echt klantvriendelijk!! Echt een super mooi hotel met 4 kleine zwembaden, mooie kamer met heerlijk bed (anders dan wat wij normaal gewend zijn in Griekenland ;-) ) en lekker ontbijt (zelfs champagne aanwezig). Ook gebruik gemaakt van 't sauna gedeelte, TOP!! Boulevard/centrum van Kamari om de hoek. Ik kan 't iedereen aanraden. Wij vonden het in ieder geval niet erg dat ons appartement overboekt was :-).

Heel rustig - dicht bij de kust en boulevard
Door Vandeputte op 24-08-2013

Resort Kastelli is heel rustig, goed onderhouden resort, op een 100-tal meters van de zee. Strand te bereiken via een klein voetwegje.Heel vriendelijk personeel. Goed onderhouden kamers. Resort in een mooie groene omgeving met verschillende zwembaden. Net en verzorgd, doch al wat ouder van inrichting (badkamer). Ontbijt (buffet) is meer dan voldoende. Diner met bediening aan tafel. Stijlvol en met karakter.Na een paar dagen wordt het echter een beetje eentonig - mediterane keuken. Weinig of geen animatie in het hotel, maar dit bevorderd anderzijds de rust. 's Avonds en 's nachts bijzonder stil. Toch genoten van een mooie vakantie in combinatie met verkenning en trips op het eiland zelf.( touroperator heeft er een schitterende gidse Maggy). Prijs - kwaliteit is dit hotel niet echt goedkoop, misschien zelf een beetje te maar toch de moeite waard

Santorini Kastelli

rustige accomodatie vlakbij boulevard en strand
Door Lia op 02-08-2011

Wij hebben afgelopen 10 dagen genoten in dit hotel. Nette onderhouden kamer, wij hadden kamer 405 en keken uit op het zwembad. We hadden iedere dag plaats genoeg en anders is er nog ruimte bij de kleinere baden, ik heb er 5 geteld! Wij hadden alleen ontbijt, was heel uitgebreid en het personeel doet hun best het naar je zin te maken. Gelegen vlakbij het strand en boulevard met verschillende eetgelegenheden, paar minuutjes wandelen. 'n guad gehuurd om het eiland te verkennen met schilderachtige uitzichten, het is ons prima bevallen!

Mooi hotel, maar de kamers......
Door Rick Scherphof op 15-09-2010

Een mooi hotel op minder dan 5 minuten van de boulevard van Kamari. Het hotel is goed, ontbijtbuffet is goed en service is prima, kamers zijn matig tot slecht.

Wij kregen kamer 514, gelegen aan de rand van het hotel.

Deze maakte de verwachtingen (5 sterren zou goed moeten zijn) totaal niet waar. De kamer was klein opgezet, voorzien van matige bedden, oud en slecht onderhouden. Wij hadden bijvoorbeeld geen stopcontacten op de douche, een verschimmelde afzuiging, alleen een handdouche, geen plek om je beautycase neer te zetten, loszittende stopcontacten in de kamer, een niet werkende tv en ga zo maar even door.

Na het indienen van een klacht kregen we de volgende dag een fatsoenlijke kamer achter de receptie met uitzicht op de tennisbaan en een privezwembadje. Deze kamer was 2 keer zo groot en netjes ingericht.

Was deze kamer dan 5 sterren waard? Ik durf het niet te zeggen.

Zalig , knus hotel op zeer goede ligging
Door Temmerman - Van De Paar op 28-07-2010

Prachtig, klein, zeer verzorgd hotel, continue aandacht aan netheid, steeds propere handdoeken aan de zwembaden die je ook mag meenemen naar het strand. Zeer vriendelijk personeel met de glimlach. Ontbijt is verzorgd en gevarieerde keuze , over de andere maaltijden kunnen we niet oordelen ( enkel ontbijt genomen ). Andere gasten vonden de maaltijden geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Absoluut een aanrader voor koppels , of kinderen boven de 16 jaar. We gaan dit zeker boeken.

Soort hotel
Conferentiehotel