7.8GoedScore uit 49 reviews

Mediterranean Beach

7.8GoedScore uit 50 reviews

gewoon geweldig voor koppels
Door Geukens Ludo op 18-07-2017

we verbleven in een junior sweet kamer prima kamer,het personeel is keivriendelijk van Georgia aan de receptie tot Maria aan de bar en zeker Nico niet vergeten de man die alles probeert op te lossen.We hadden alleen maar ontbijt en dat was prima.Het enige nadeel is dat het centrum van Kamari te ver is om te stappen,best iets huren om er naar toe te rijden en de rest van dit fantastische eiland te ontdekken.

Excellent sejour
Door Amath op 26-05-2017

Difficile de trouver des elements negatifs a notre sejour tant tout etait conforme a nos attentes. Le personnel tres a l'écoute, hotel chambre propre et agreable. Superbe piscine (eau de mer) et restauration a la hauteur... En cherchant beaucoup...peit etre que la jeune femme blonde aux cheveux court à l'accueil (dont je ne connais pas le prenom) pourrait etre un peu plus agreable avec ses clients et se rappeler qu'ils sont la pour etre en vacances et qu'ils contribuent en tant que client a son salaire. Heureusement le fort sympathique Nico compense. Et le second point bien moins important , la tv dals la chambre n'a que 3 chaines (2 allemandes et une anglaise) pensez aux français pourtant tres bien représentés parmi la clientèle. Tarifs bar et boisson des 1/2 pensions trop élevés (verre vin blanc standard a 6 euros) Tout le reste nous a convenu parfaitement. Un choix sûr.

SCHADALIG
Door Lora op 17-03-2013

Wil je in een hotel zitten waar je kinderen luizen van krijgen, katten die overal lopen: drinken van het zwembad water, komen in je appartement, zitten in de keuken, eetzaal,... (als je klachten hebt over de katten dan doen ze er niks aan) Het eten dat op niet veel trekt, geen animatie, strand is barslecht! Gewoon erg!

Mediterranean Beach

Bijzonder slechte keuken
Door Regina op 25-09-2011

Heel mooi hotel, goede ligging aan het strand. Maar de keuken is een ramp: koud, slecht eten, altijd hetzelfde, niet verzorgd. Nog nooit mee gemaakt. En klagen kan je vergeten: er is geen maitre restaurant. Uitgaansmogelijkheden in Kamari, op 3 km. een huurwagen (of quad)is een must. Zoniet zit je vast in het hotel. Geen animatie en het bar personeel is niet gehaast om een bestelling te verzorgen. Santorini zelf is een aanrader. Vooral Pyrgos met zijn kleien straatjes, nog niet vergeven van toeristische invloeden (lees winkeltjes). Fira is mooi, maar erg toeristisch. In Oia kennen ze de prijzen. Beste manier om de zon te zien ondergaan is vanop zee. Een uitstap met touroperator met avondeten in de haven van Thirasia is een echte aanrader. Niet goedkoop maar de moeite.

Goed hotel, slechte ligging
Door Niels Ivens op 13-07-2011

We zijn er een week begin Juli geweest. Bij aankomst bleek dat we in het andere hotel een kamer kregen omdat Mediterranean Beach vol was. Dit hotel had een ster meer maar de kamer was amper 3 sterren waard. We zijn dit direct gaan aankaarten en ze hebben ons dan ook direct geholpen en de dag nadien kregen we onze gevraagde kamer en een compensatie. De werknemers zijn zeer vriendelijk en het hotel heeft een prachtige ligging aan de zee, alleen is deze zeer afgelegen. Van de nabij gelegen luchthaven heb je nauwelijks last, he ondervind er meer last van wanneer je een bezoekje brengt aan het dichtstbijzijnde dorp, Kamari. Het eten is niet een hoogvlieger en is maar net zijn 4sterren waard. De accommodatie is ronduit prachtig en ook het zwembad is zeer mooi.

"Il compromesso ideale"
Door Mario Slanzi op 28-07-2010

Quest'anno per la seconda volta a Santorini e per la seconda volta al Mediterranean Beach che noi abbiamo trovato come il compromesso ideale per il soggiorno in questa stupenda isola. Direttamente sul mare, la piscina e per visitare l'isola scooter, auto o taxi per poi rientrare nella pace dell'hotel.

Soort hotel
Strandhotel