Appartementen Santorini

3 accommodaties

Populair
Appartement
Griekenland
Cycladen eilanden
Santorini
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Santorini

432 reviews

4
Enkel één topic, blauwe daken
Door Kabouterjacky op 13-05-2023
Alleen gereisd

Het eiland Santorini bezocht. Uiteraard naar het mooie overbekende Aia geweest om de blauwe daken op de witte huisjes te zien. Nou, dat was alles. De bussen reden amper, waren overvol wat irritatie opleverde en veel meer was er niet te zien op dit eiland. Vuilnis langs de weg, wel bekend in de zuidelijke landen. Beetje grote tegenvaller

8
Fijne week
Door John en Angela op 13-08-2019
Gereisd met partner

We zijn een week geweest. Hotel in Kamari, leuke plaats, fijn strand, veel winkeltjes en restaurants. Ook naar Oia en Fira geweest. Ga wel s,morgens vroeg, later op de dag erg druk. Het eiland is erg mooi, maar kijk niet te veel langs de wegen, veel rommel en afval. Local bus is te doen wel erg druk.

9
Prachtig 😍
Door Maud op 01-08-2019
Gereisd met vrienden

Het is een prachtig eiland , met veel mooie stranden. Een hele leuke sfeer. Een super mooie omgeving. Het echt een prachtig eiland! Zeker een aanrader om daar op vakantie te gaan! 😍

8
Geweldige Griekse parel
Door M op 29-07-2019
Gereisd met jonge kinderen

Prachtig eiland met diverse leuke plaatsen die elk een eigen sfeer hebben. Oia voor rijk en hip, jongeren/backpackers zie je vooral in Fira en veel gezinnen gaan naar Kamari. Temperatuur is constant en er staat continue een zeewind, waardoor het niet snel te warm is. Een paar tips die onze vakantie net wat extra’s gaf: een bezoek aan de openlucht bioscoop en eten bij restaurant Fistikies (reserveren is aan te bevelen) beide in Kamari. En de wandeltocht van Fira naar Oia (11 kilometer) voor spectaculaire vergezichten (goede schoenen zijn fijn) Voor op het strand is het handig om waterschoenen mee te nemen.

8
Fantastisch graag gaan we nog eens terug!
Door Emely Verhoeven op 30-06-2019
Gereisd met jonge kinderen

Wij waren er in 2014( maar dat jaar stond er niet bij) wij hebben het daar “super” gehad. Ik werd helaas door het eten van een ijsjes daar en vele zon helaas zo ziek, dat ik met spoed naar de boot gebracht moest worden om terug te keren helaas. Graag gaan we daar nog eens terug! Wand wat we gezien hebben was als een sprookje zo mega mooi! Vriendelijke mensen en heerlijk eten.

9
Fantastische vakantie met heerlijk weer!
Door Pim van Dinten op 29-06-2019
Gereisd met partner

Santorini is echt een aanrader. Heerlijk weer en een fantastische omgeving. Wij zaten zelf in Kamari. Dit is een badplaats met een hele lange boulevard. Aan de boulevard heb je tal van restaurantjes met uitzicht op zee. De Grieken zijn vriendelijke mensen. Kortom zeker een aanrader.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.