Vienoulas Garden
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen20 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 686 Ga naar accommodatieHermes
HotelZeer schoon4 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 866 Ga naar accommodatieAfroditi Venus Beach
HotelGeweldig zwembad9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 718 Ga naar accommodatieCosta Grand Resort & Spa
Hotel11 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 833
- Joop11-07-2013
Prima hotel
We waren hier eind mei 3 dagen van een eilandhoppen tour. Zeer vriendelijke receptie, altijd bereid om zaken uit te leggen of gewoon ergens over te kletsen. De kamers zijn eigenlijk aparte huisjes, meeste via een trap te bereiken. Wij hadden een mooie grote met zelfs een tweede kamer waar we mooi de koffers kwijt konden. Het hotel ligt op zo'n 15 minuten lopen van de stad. Terug wel een klimmetje dus je moet goed ter been zijn. Neem anders de bus of een taxi. Of huur een quad, scooter of auto. Bij het zwembad kun je zowel overdekt als open in de zon zitten/liggen. Het ontbijt is simpel maar goed. We hebben ons uitstekend vermaakt!
- Bodile04-08-2010
Prima!
Net terug uit Mykonos! Zwembad is prachtig met gratis ligbedden. Personeel ontzettend vriendelijk, niets is ze teveel. Kamer waar wij (3 pers.) in zaten was wel wat aan de kleine kant en douchekop kon niet opgehangen worden maar ach... je wordt heel creatief! 10 minuutjes lopen naar de stad langs een hele drukke weg (zou het niet met kleine kids doen)en ze rijden als gekken langs die weg. Na 2 dagen ben je er wel aan gewend en goed voor de kuiten ;-). Ontbijt is prima, wit/bruin brood (kan je ook roosteren) kaas/ham, allerlei soorten jam, honing, gekookte eitjes, cake, jus (niet vers), perzik in sap, koffie en thee. In de stad hoef je ook niet duur te eten, even opletten waar je gaat zitten. Bij Taverne Nikos en Taverne Kostas kan je heerlijk eten voor weinig euro´s. Een weekje Mykonos is wel voldoende, dan heb je het wel gezien. Een week lang heerlijk het zonnetje op je lijf! :-)
- Jeroen06-07-2010
Goed hotel, kleinschalig maar prima in orde
Vandaag teruggekomen uit Griekenland. Het hotel was prima, aardige mensen, goede service. Kamers zijn verschillend, mijne was erg klein. Ik ben er niet zeker van of je er ook een goede maaltijd kunt krijgen, in de week dat ik er was heb ik niemand zien dineren daar. Ligging is ook te doen, lopend ben je een kwartiertje kwijt naar het centrum. Ze rijden daar wel als gekken dus kijk uit! Mykonos zelf is een erg leuk eiland, zowel voor hetero's als homo's. Ik heb alles met de taxi gedaan, voor 5 euro ben je in principe overal.
- Madelon03-05-2010
Prima Hotel
In 2009 (april/mei) met 2 vriendinnen in het hotel verbleven. Prima tijd gehad, ligging kan beter (lange weg naar centrum)Personeel zeer vriendelijk en ontbijt was redelijk, echt op zn grieks. Schoonmaak ook keurig en zwembad is helemaal top. Mykonos zelf is een prachtig eiland alleen niet veel excursiemogelijkheden bij slecht weer. Eten in het centrum is goed te doen, let wel op de prijs en kwaliteit verschillen.
- Danielle26-09-2007
Mooi hotel, rustige ligging (het is ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum via erg drukke weg)Het personeel is erg vriendelijk. De kamers zijn netjes en schoon. Ook het zwembad werd er goed schoongehouden. Wij zijn er tijdens het eilandhoppen geweest en het is zeker een aanrader!
Hotel Vienoulas Garden info
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)