Mykonos Beach
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGeweldig zwembad14 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 722 Ga naar accommodatieKamari Beach
HotelPrachtig gelegen29 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 889 Ga naar accommodatieHermes
HotelZeer schoon29 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 960 Ga naar accommodatieCosta Grand Resort & Spa
Hotel29 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1320
Goede locatie met mooi uitzicht over baai, cruiseschepen en Mykonos stad. Hotel is simpel, kamer is groot genoeg voor 2 personen, wordt goed dagelijks schoongemaakt. Airco en koelkast werkten goed. Kamer en vooral badkamer zijn gedateerd. Badkamermeubel is echt oud en ook wat schimmel op plafond. Douchen moet in bad met douchegordijn. Balkon met zitje is oke. Ontbijt is goed voor Griekse begrippen.
Gunstig gelegen hotel net buiten Mykonos Stad, loop afstand naar centrum, aan zee, met fantastisch uitzicht vanuit zwembad op de zee en ferryboten. Alle kamers met zeezicht. Vriendelijk personeel. Goede simpele maar schone kamers, goed bed, oude en kleine badkamer. Airco goed. Lekker ontbijt. Ontvangst verliep wat vreemd. Toen we aankwamen liep de receptie weg en keerde 15 minuten later terug. Geen welkomdrankje. Prima prijskwaliteit verhouding. Dit hotel maakte deel uit van de (TUI) combinatiereis Cycladen 4 eilanden.
Mooie ligging met fraai uitzicht over de baai van Mykonos, strand voor de deur. Voor de echte beach gangers zijn er verderop op het eiland meerdere schitterende stranden. Locatie en verblijf beetje sober maar wel echt schoon en netjes. Ontbijt eenzijdig doch voldoende. Personeel is super aardig en behulpzaam. Beetje problemen met (gratis) wifi maar verder een top uitvalsbasis op slechts 10 minuten lopen (drukke weg)van mykonos stad. We zouden zo weer gaan!
Mykonos Beach
Een zeer goed verblijf gehad op deze accomodatie. Halverwege ons verblijf kregen we nieuwe bedden en meubilair. Wij waren er echt nog aan het begin van het seizoen. Elke kamer kreeg dit. Op een kleine 10 minuten lopen ben je in het centrum.
Het uitzicht is super en elke dag werd er schoongemaakt. Het ontbijt was elke dag hetzelfde, maar vonden wij voldoende (stokbrood, fruit, eieren, beleg, Griekse yoghurt enz.). Aan het strand zit een eettentje Joanna Place waar je goed kunt eten.
Klein minpuntje is de wisselvallige wifi. Elke kamer zou WiFi hebben, maar dit valt vaak weg....
Verder hebben wij een goed verblijf gehad!
Na het lezen van de positieve recensies hadden we erg veel zin in deze vakantie. Eenmaal aangekomen bij de accommodatie dachten we dat we bij het verkeerde hotel aangekomen waren... Wat een simpel, waardeloos hotel. Erg kleine kamers en een toilet dat lekte. Over het toilet hebben we dan ook een klacht ingediend, een monteur kwam het repareren maar de volgende dag stond weer de halve badkamer onder water(!) Hier toen weer mee naar de receptie gegaan, maar er is niks meer aangedaan. Het ontbijt daarnaast was erg eenvoudig en elke dag hetzelfde. Daarnaast was er verder ook niks te doen op de accommodatie. Kortom, geen aanrader!
Mykonos Beach info
- Room serviceBeschikbaar
- FietsverhuurBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- KoelkastBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- JacuzziBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Contactloos incheckenBeschikbaar
- ZandstrandBeschikbaar
- LigstoelenBeschikbaar
- ParasolsBeschikbaar
- Door weg gescheiden van strandBeschikbaar
Afstand in meters
- Stadscentrum0.5 km