Corfu SunGate

We hebben de beste aanbieders voor Corfu SunGate voor je op een rij gezet:
Corfu SunGate
Dovolená byla super, nám se tady líbilo, naše delegátka KAMILA byla příjemná holčina, vše nám vysvětlila a poradila, kam na výlet atd. Byli jsme na výletě lodí, jeli jsme na ostrov Paxos a Antipaxos a to bylo super! Koupání v modré zátoce bylo ůžasné.
Hotel dla bardzo mało wymagających. Zdecydowanie za drogi jak na to co ma do zaoferowania Nastawiony na taniego brytyjskiego klienta. Pokoje to najsłabszy punkt - wyposażenie, armatura w łazience i cały pozostały osprzęt ma chyba ze 30 lat - renowacja polega na pomalowaniu wszystkiego kolejną warstwą farby (nawet zardzewiałą lodówkę) Właściciel oszczędza na wszystkim. Owoców innych jak arbuzy nie spotkasz tu na stole.
Hotel bardzo skromny i dość słaby. Pokoje stare- odświeżone w stopniu minimalny(podobnie łazienka),słabe jedzenie(najsłabsze na jakim byłem a tylko w Grecji byłem 5raz)-monotonne,mały wybór, średnio smaczne-ale nigdy nie zabrakło.All-całkiem pozytywny(napoje, lody na akceptowalnym poziomie). Hotel nie jest w Sidari tylko w miejscowości obok-nie jest daleko ale trochę trzeba iść.Generalnie gdyby kosztował 1700PLN to można jechać ale ceny 2100(za tydzień) i więcej to stanowcza przesada. Nie jest wart tych pieniędzy. Animacje właściwie nie występują.Jeśli ktoś chce więcej informacji to proszę pisać-opowiem ze szczegółami. [email protected]

Corfu SunGate
Hadden er iets meer van verwacht, foto's deden het mooier lijken. Complex is erg klein, vooral het zwembad en de 'eetzaal'. Kamers waren niet groot maar wel schoon. Wat vooral heel erg is tegengevallen is het eten, ontbijt is redelijk te doen (wel heel engels) maar lunch en diner zijn echt waardeloos. 5 bakken waaronder iedere dag patat en pasta. Wij hebben dan het grootste deel van de tijd buiten de deur gegeten in Sidari, een leuk, klein dorpje op loopafstand. Hier zijn een aantal goede restaurantjes en gezellige barretjes te vinden en een mooi zandstrand. Wij hebben deze vakantie een scooter gehuurd en daarmee in de omgeving rondgereden, wel een aanrader. Veel mooie strandjes met rotsen om te bekijken en wat gezellige dorpjes in de omgeving. Ook deze zijn helaas wel voornamelijk gericht op engelsen. Al met al was dit niet de beste vakantie, zullen ook niet snel weer naar deze plek gaan.
Wij hebben nog nooit zon zwijnenstal meegemaakt. Oud, donker, smerig en daarom zeer ongezellig. Onze eerste kamer leek meer op
n aangepaste bezemkast, bedden keihard. Schoonmaak gebeurde te weinig dus stinkende afvalemmers in de badkamer. Eetzaal was meer n eetschuur. Iedere dag hetzelfde ontbijt en lunch(Engels gericht). Oud brood, vette worstjes, eieren in de olijfolie, de cornflacks waren oud en taai, stonden daar de hele week in schalen met
n doek afgedekt. Over het avondeten ga ik het niet eens meer hebben. Wij hadden all-inclusive maar hebben iedere dag buiten de deur gegeten.
De straat waar het app. lag stonden veelal lege slooppanden met tussendoor wat winkeltjes en restaurantjes. Na 10min lopen kwam je in n winkelstraatje met nog meer winkels en restaurants. Dat was alles. Strand was smerig, zeker als er auto
s voorbij kwamen om te parkeren.
Transfer van en naar het app. duurde ong. 2uur.
Wij zaten niet in een appartement maar in een 2-persoonskamer. Wij hadden er iets meer van verwacht. Het is een klein complex, de eetzaal is klein, buffet stelt niets voor, gericht op Engelsen, alleen op zaterdag een Grieks dansgroepje, bar pas om 9.00 uur open. Voor de kinderen weinig te doen. Een pooltafel en 2 PC's. Min-punten: klein, weinig entertainment, zeer beperkte keus eten. Plus-punten: schoon, aardige mensen, zwembad, rustig. We hebben hier een leuke vakanties gehad, je past je gewoon aan. Maar het is niet voor herhaling vatbaar.
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |