Zefiros Traditional
- Waardering
- Ligging
Hotel info
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Zefiros Traditional voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 576 Ga naar accommodatieAlmyros Beach Resort & Spa
HotelZeer goede service7 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 615 Ga naar accommodatieBella Vista
HotelPrachtige kamers9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 287 Ga naar accommodatieAlkionis
Hotel9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 279
- Ingrid Heijnen08-08-2010
Topgastvrijheid in mooiste deel van Corfu
De beste gastvrijheid die we ooit hebben meegemaakt. Het hotel wordt gerund door een echtpaar en 4 medewerkers, die allen op een vrolijke en natuurlijke manier dag en nacht voor de gasten klaarstaan. Wij voelden er ons zo thuis dat we na onze eilandhoptour nog voor 3 dagen teruggekeerd zijn naar dit hotel. De kamers zijn schoon en comfortable, het ontbijt is supervers (ter plekke klaargemaakt door de kok) en je loopt in 1 minuut naar de overkant van de straat, waar de mooie kleine baai begint. Daar vind strand, zonbedjes, wat watersportactiviteiten en een paar hele leuke restaurantjes. Dit is veruit het mooiste deel van Corfu. Huur wel een auto, want het openbaar vervoer op heel Corfu is matig. Het klimaat: 3 weken 33 graden en strakblauwe lucht.
- Ligging
- Myriam21-07-2010
Héél net hotelletje
Het hotel is prachtig gelegen aan een van de vele baaitjes in Paleokastritsa.
Heel vriendelijke gastheer en gastvrouw! Ze zijn er (als derde generatie)zeer goed in geslaagd de familale sfeer te behouden. Onze kamer werd elke dag schoon gemaakt en de handdoeken elke dag ververst. Ontbijt werd aan tafel geserveerd, en konden kiezen wat we wilden, niks was teveel gevraagd. Veel uitstapjes gedaan en gesnorkeld We hebben er een hele fijne week doorgebracht. Aanrader!!- Ligging