Ikos Dassia
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Ikos Dassia
Ontdek de ultieme vakantiebeleving bij Ikos Dassia, gelegen aan het prachtige Dassia Beach. Dit resort trakteert vakantiegangers op luxe en ontspanning met zijn adembenemende zeezicht, weelderige tuinen en een indrukwekkend aanbod van zeven zwembaden. Of je nu zonnebaadt op het strand of geniet van het zoetwaterplezier, Ikos Dassia belooft een onvergetelijk verblijf.
De Ligging
Ikos Dassia is ideaal gelegen voor zowel strandliefhebbers als avonturiers. Dit prachtige resort bevindt zich in Dassia, een rustige omgeving slechts enkele stappen verwijderd van de zee. Voor degenen die de lokale cultuur en winkels willen verkennen, ligt Korfu Stadt op slechts 12 km afstand. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar met een bushalte op slechts 50 meter van het resort, wat het verkennen van de omgeving vergemakkelijkt. Bovendien ligt het resort op ongeveer 13 km van de luchthaven (CFU), wat zorgt voor een zorgeloze reis naar en van het vakantieverblijf.
Ikos Dassia schittert met zijn uitgebreide faciliteiten die garant staan voor een luxueus verblijf. Het resort heeft niet alleen 411 kamers verspreid over hoofd- en bijgebouwen, maar ook een royaal aangelegd complex met een lobby, receptie en meerdere liften. WiFi is overal inclusief, dus je blijft gemakkelijk verbonden. Voor ontspanning biedt het resort zeven buitenzwembaden met zoet water, die seizoensgebonden en afhankelijk van het weer zijn te verwarmen, omringd door ligbedden en parasols voor ultieme ontspanning. Daarnaast zijn er diverse sport- en wellnessfaciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, watersporten en een spa- en wellnesscentrum. Met acht restaurants en tien bars is er een ruime keuze aan culinaire ervaringen.
Ikos Dassia biedt een ongeëvenaarde culinaire ervaring met zijn acht restaurants en tien bars, waaronder buffetrestaurants, à-la-carterestaurants en speciale themarestaurants met een keur aan keukens, van Mediterraan tot Aziatisch en Grieks. Met de Ultra All-Inclusive formule genieten vakantiegangers van een uitgebreid aanbod aan maaltijden en drankjes, inclusief geselecteerde lokale en internationale alcoholische en alcoholvrije dranken. Dine-around opties zorgen voor een gevarieerde eetervaring elke dag van het verblijf.
Het resort is rolstoeltoegankelijk en biedt faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Hoewel het resort een paradijs is voor elke vakantieganger, zijn huisdieren niet toegestaan, zodat alle vakantiegangers zonder bezorgdheid kunnen genieten. In de restaurants van Ikos Dassia wordt een dresscode gehanteerd om een aangename sfeer te garanderen. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 83 Dassia Main Street, 49100 |
Website |
Ikos Dassia
Prima hotel met alles dat je je maar wenst. Vele a la carte restaurants een wijnproeverij een app in boottocht, zelden zoiets meegemaakt. We kregen naarmate de vakantie vorderde steeds meer het gevoel dat je veel meer waar voor je geld als je hier en daar maar flinke fooien laat vallen. Helaas was ook de laatste dag langer op de kamer blijven tegen bijbetaling niet mogelijk. Fijn verblijf maar volgend jaar wat anders.
Aanvankelijk schrokken we een beetje van de kosten van dit hotel, maar het is het dubbel en dwars waard geweest! Wat een geweldige zorgeloze vakantie hebben we hier gehad. Met een prachtig aangelegd resort met meerdere zwembaden, een mooi prive-strand, mooi afgewerkte kamers, 6 restaurants die elk fantastisch eten serveren en daarbovenop een geweldig vriendelijke service zal het je hier aan niets ontbreken. Je wordt hier op je wenken bediend en altijd met een glimlach. Dit is met recht een 5+ sterren-hotel waard en het mooiste resort waar wij ooit hebben mogen verblijven.Advies: boek via de eigen website, waarschijnlijk kost dit net wat meer, maar de persoonlijke aandacht die je er voor terugkrijgt (inclusief privé transfer van en naar vliegveld) vonden wij dit zeker waard!
Een prachtig hotel met alles wat je kan denken. Vriendelijk, mooi kamers. Alles verzorgd tot in de puntjes. Een super all-in, een dikke pluim voor de restaurants. Prachtig gelegen en de beste vakantie ooit. Super vakantie!
Ikos Dassia
Bij Ikos Dassia worden vakantie dromen werkelijkheid. Op ieder gebied wordt er aan je wensen voldaan. Eten en drinken op Michelin Ster niveau. Waar je ook gaat of staat, overal krijg je de beste zorg. Wij hebben genoten en gunnen deze bijzondere ervaring aan ieder mens die het zichzelf waard vindt. Met dank aan Hotel Manager Dirk, Bogdan, Skerdy en alle andere personeelsleden die zich inzetten om iedereen een onvergetelijke vakantie te laten beleven! Ons 9 jarig zoontje heeft zich ook prima geamuseerd. Het personeel deed echt álles voor hem. Hij heeft een aantal interviews voor op zijn YouTube kanaal, van medewerkers opgenomen, zélfs van een van de eigenaars van de Ikos resorts. Heel bijzonder. Wil je deze fantastische mensen leren kennen? Kijk dan op Fabritastic lol.
Ons hotel was overboekt en, na eerst in een ander hotel te hebben gezeten, uiteindelijk in dit hotel terecht gekomen. In één woord, fantastisch!! Je hoeft totaal niet te twijfelen om dit hotel te boeken. Eten, de kamers, service, schoonmaak, personeel, animatie, uitzicht... alles is gewoon geweldig! Hebben tijdens ons verblijf geen enkel negatief punt kunnen ontdekken. Boeken dit hotel! Je hebt gegarandeerd een fantastische vakantie.