Advertentie

Tips

8 tips over Aparthotel Corfu Chandris


 • Eric Sellmeijer, 30-06-2013

  Bootreisje met beach BBQ. isleuk en mooi te doen. Huur een auto bij Hermes in Dassia. Achilleospaleis (Sissi Paleis) is mooi, Kayzers Throne in Pelekas is mooi. gewoon een ritje door de bergen is geweldig! Zeker Corfu stad niet overslaan. zeker de oude stad bezoeken. Eten bij "To Mike", of aan de voet van het nieuwe fort bij cafe/restaurant "Apollo", echt geweldig goede service (geweldige mensen, die zo mooi over hun werk vertellen) en heerlijk en lokaal traditioneel voedsel! Doen Hoor!


 • heavenly_tim, 08-09-2012

  Koop drank/voeding in de supermarkt in de buurt van het hotel, véél goedkoper.


 • Tanja, 20-08-2012

  MC Pita aan de hoofdstraat verkoopt lekkerre pita giros vanaf € 2,30 Bus naar de stad €1,50 Huur een auto voor de omgeving


 • Lemmens Frank, 29-07-2012

  Uitstap naar "blue lagoon" echt aanrader !!! Enkele grappige Grieken varen met een aangename boot naar de mooiste plekjes van het eiland. Glashelder water, rustige vissersdorpjes worden bezocht. op einde is er een champagneduik. Een fles champagne wordt overboord gegooid in zee en mag bovengehaald worden (bodem ca. 6m onder zeespiegel) door de snelste !! Halfweg wordt gezorgd voor eten (gegrilde kip met rauwe groenten en tzaziki saus). op te eten op het schip.


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor Corfu Chandris voor je op een rij gezet:

  2
  trivago
  trivago

 • S1984, 12-05-2012

  Huur een auto en verken het eiland :)


 • Ronald Willems, 25-08-2014

  Huur een wagen (59 Euro vr één dag) en verken het eiland eens op jezelf Wondermooi plekjes (vooral naar het noorden) ! Wifi-kaart 120 minuten in het hotel voor 5 Euro. En in de omringende bartjes is WIFI Free.


 • Petra, 12-08-2014

  Excursie buro schuin tegenover het hotel wordt gerund door een Nederlandse en zij weet veel van het eiland en biedt de excursies goedkoper aan dan in het hotel. Tip: neem de bus (voor € 1.50 naar Corfu stad: kaartjes koop je in het winkeltje in het hotel) waar het leuk winkelen is.


 • H.Feiken, 12-07-2015

  Dagje Albanië is erg leuk. Auto huren en het eiland verkennen is de moeite waard. Vlak naast het hotel zit Bellisimo daar kun je heerlijke cappuccino drinken met lekkere broodjes en heerlijk gebak. Aan de overkant is de Woodpecker bar met lekkere drankjes waarbij je nootjes of chips krijgt, gezellig!