Alonakia Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Alonakia Hotel
Ontsnap naar de zon bij Alonakia Hotel, waar de sprankelende zwembaden en het nabijgelegen strand garant staan voor ultieme ontspanning. Hier vind je de perfecte mix van verkoeling en zonneschijn, met altijd een verfrissend drankje binnen handbereik. Een plek waar elke dag voelt als een stukje paradijs.
De Ligging
Alonakia Hotel geniet van een bevoorrechte locatie in Agios Gordios, slechts ongeveer 5 minuten wandelen van het strand. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers die willen genieten van zon, zee en strand. Agios Gordios is bekend om zijn adembenemende zonsondergangen en vriendelijke sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. Voor de avontuurlijke vakantieganger zijn er in de nabije omgeving tal van bezienswaardigheden en activiteiten. De afstand tot de luchthaven maakt Alonakia Hotel ook gemakkelijk bereikbaar voor reizigers.
Alonakia Hotel biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met 20 kamers biedt het hotel een intieme en gezellige sfeer. De zwembaden, zowel binnen als buiten, vormen het hart van het hotel waar vakantiegangers kunnen genieten van zon en verfrissing. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderzwembad. Rondom de zwembaden staan comfortabele ligstoelen en parasols klaar voor die ontspannen uurtjes onder de Griekse zon. Aan de bar bij het zwembad kun je terecht voor heerlijke verfrissende drankjes. Het hotel beschikt over Wi-Fi, zodat je altijd verbonden blijft met de buitenwereld en gratis parkeergelegenheid voor wie met de auto komt.
In het Alonakia Hotel begin je de dag goed met een voedzaam ontbijt, geserveerd in het restaurant. Gedurende de dag en avond kun je in het restaurant terecht voor heerlijke maaltijden. De bar biedt een gezellige setting voor een drankje, of het nu gaat om een verfrissende cocktail aan de zwembadbar of een glas wijn om de dag af te sluiten. Het culinaire aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is.
Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Alonakia Hotel in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Echter, voor specifieke verzoeken hieromtrent geven we graag meer gedetailleerde informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn vol lof over dit geweldige hotel waar persoonlijke aandacht en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Een kleinschalig, rustig verblijf met een warm welkom wacht iedereen die voet over de drempel zet. De eigenaren zorgen voor een onvergetelijke ervaring met hun zorgzaamheid en kookkunsten - de moussaka is niet te overtreffen. Kamers worden dagelijks schoongemaakt, het zwembad is superschoon, en de bedden liggen heerlijk. Het uitzicht vanaf het terras en de kamers is adembenemend. Dit alles maakt het een echte aanrader voor wie wil genieten van de schoonheid van Korfu, ondanks de vuilnis langs de weg en de slechte wegen.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | Agios Gordios, GR-490 84 |
Website |
Alonakia Hotel
Geweldig hotel! De eigenaren zijn zorgzaam, gezellig en behulpzaam. Yannis kan ontzettend goed koken! Het uitzicht vanaf het terras en onze kamer is geweldig. Het is kleinschalig. Het zwembad is superschoon en ook de kamers worden elke dag schoongemaakt. Echt een aanrader!
Het echtpaar dat dit hotel runt is bijzonder gastvrij. Zij zijn hartelijk en willen absoluut het beste voor je. Hij kan fantastisch koken (zijn moussaka is de lekkerste ooit) en zij zorgt dat alles tiptop is. Het was een geweldige en onvergetelijke week. Heb veel hotels meegemaakt maar de de gastvrijheid, vriendelijkheid en warmte van deze mensen overtreft alles.
Verder was de kamer was prima, de bedden goed en het uitzicht en het zwembad prachtig. We hebben genoten!
Gastvrije, betrokken eigenaren. Warm welkom. Klein, rustig hotel. Echt persoonlijke aandacht. Je gaat hier niet op in de massa. Eiland Korfu zelf: heel veel vuilnis aan de kant van de weg. Alles wordt er zo bijgegooid. Veel slechte wegen. Mooie stranden.

Alonakia Hotel
Kleinschalig hotel en een goed restaurant.
Geweldig goede bedden (zeker voor Griekenland).
Kamers zijn klein, eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt, is er. Wel gehorig.
Wij hadden een auto tijdens ons verblijf en dat is zeker aan te raden.
Dit hotel is een pareltje. De eigenaren zijn zo vriendelijk en lief. Een warm welkom en verblijf door eigenaresse Lia. De kookkunsten van eigenaar Yannis zijn onovertroffen. Keus genoeg om elke avond iets anders te proberen. Prijzen zijn zeer redelijk.Kamers zijn netjes en de bedden goed. Kortom geen verbeterpunten.
We verbleven 2 weken in Alonakia, wat was het fantastisch! Gastvrouw Lea is zo hartelijk, we voelden ons meteen thuis. Knus hotel, slechts 20 kamers, waardoor je niet opgaat in de massa. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid, met dagelijks wisselende zelfgemaakte, verse lekkernijen. Het hele hotel is superschoon, ivm de coronaregels lagen de handschoenen klaar voor het ontbijtbuffet, mondkapjes op in het hotel. Ga zeker ook 's avonds genieten van hun sterren-topkok Yanis, hij kookt zó lekker, we hebben nergens in Agios Gordios beter gegeten! Prachtig uitzicht, 1000 stappen naar het strand, leuk klein dorpje met wat winkeltjes en voldoende restaurants. Prachtige wandelingen gemaakt, kortom.....wij komen zeker terug!

- € 287
Billy & Sandra Appartementen
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 293
Mitsis Belvedere