Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

3 tips over Appartement Ostria


 • lbiesbrouck, 22-09-2013 Rapporteren

  Het dorpje heeft een aantal leuke eettentjes. Probeer ze allemaal eens en beperk je niet tot het bij toeristen nogal populaire Meltemaki en ga een lekkere ouzo met mezedes halen bij café Macao.


 • Linda en John, 27-06-2014 Rapporteren

  De westkust is voorzien van mooie baaien.Alinda is mooi en bij Lithi is een mooi zandstrand met leuke eettentjes.ook Agia irini is een romantisch plekje. de Mastiekdorpen zijn leuk maar Chiosstad vonden we niks aan behalve de molens. Lagada is een leuke havenplaats met veel eettentjes.Agia Fortia is vlak bij het appartement en ook daar is het goed vertoeven en waren ze ook alweer zo aardig.De eigenaar van het restaurant kwam zelfs lekkers brengen bij het vliegveld.Karfas is ook gezellig.


 • Cees van Noort, 21-09-2014 Rapporteren

  Echt grieks eten in Kataraktis doe bij

  -Vis.............Bij Yaya van cafetaria DAPHNI.

  Heel Grieks en lekker is het ook bij DYNISSOS. Stelios is een vriendelijke en hard werkende eigenaar. Maar tijd voor een praatje is geen probleem voor hem. Zijn gastvrijheid is zeer gemeend. In de weekend zit het vaak vol met Grieken. Dit betekent dat dit geen toeristentent is zoals Meltemi. koffiedrinken is Cafe Macao aan te bevelen !!

Advertentie
Advertentie