Karfas Bay

We hebben de beste aanbieders voor Karfas Bay voor je op een rij gezet:
Appartement info
Karfas Bay
Mooie keurig onderhouden appartementen met geweldig uitzicht op zee. 30 meter van het strand, lekker centraal gelegen.
Fijne appartementen met balkon en een ideale ligging ten opzichte van (zand)strand, bars, supermarkten en restaurants. Hele vriendelijke mensen. Eenvoudige accommodatie met een mooie tuin vol bloemen en heel veel vlinders. Keukeninrichting is minimaal, maar volstaat voor het bereiden van ontbijt en lunch. Enige minpunt vonden wij de temperatuur van de douche die in de ochtend meestal koud was en in de avond lauw. Er is geen zwembad, maar de heerlijke (heldere) zee ligt voor de deur.
Alles netjes en schoon. Vanuit het appartement loop je zo het strand op Meteen aan de promenade met restaurants Zeer vriendelijke mensen

Karfas Bay
Wij hebben daar een heerlijke vakantie gehad. Goed, schoon en ruim appartement. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Karfas Bay is simpel, maar prima. De appartementen zijn schoon. En ze liggen direct aan het strand. Het strand is een zandstrand. dIt is wel niek voor Griekenland. Op de hoek van het appartement liggen ook een aantal barretjes/terrasjes. Deze draaien 's avonds wel muziek. Maar dit gaat op tijd weer uit. Het heeft geen zwembad. Maar dit mis je totaal niet omdat je het strand voor de deur hebt
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |