Grecian Castle

We hebben de beste aanbieders voor Grecian Castle voor je op een rij gezet:
Grecian Castle
Zeer goed en mooi Hotel. Mooie ruime kamer, wij zaten in het gebouw achterin de tuin gelegen. Super rustig en groot balkon en een ruime badkamer met top douche. Bedden ook inorde. Schoon zwembad. Niet veel lig bedden en veel herrie van de naast gelegen weg. Super goed ontbijt met veel variatie aan eten en drinken. Heerlijke grote olijven. Vriendelijk personeel. Wij hadden logies ontbijt. Maar daarnaast kon je gewoon dineren. Jammer dat we dit niet vaker hadden gedaan. Heel lekker en smaakvolle gerechten. Een echte aanrader voor stelletjes. Stad Chania met de haven op loop afstand. Helaas vonden wij het niet zo gezellig daar. Veel cafe bars met locale jongeren, maar weinig gezellige tavernes. Maar het hotel maakte alles goed. Goede vakantie gehad.
Je waant je in een kasteel. Huur wel een auto om het hele eiland te bezichtigen, vooral het prachtige dorp Petra met zeer bijzondere muurdecoraties. Nergens anders hebben we dit gezien

Grecian Castle
Hotel is erg goed, eten iedere avond een feest!! Ook veel Griekse bruiloften in dit hotel.
Goed hotel met schone kamers en goede bedden. Goed ontbijt. Zelfde eigenaar als golden sand. Totaal plaatje is meer dan goed!
Bij aankomst was onze kamer (104) meteen klaar. Helaas hadden wij geen balkon, maar daar namen we genoegen mee aangezien we een last minute hadden geboekt. De kamer was heel schoon! Bovendien waren de airco en het kluisje bij de prijs inbegrepen wat voor ons een echte verrassing was. Het personeel was ontzettend vriendelijk en elke dag werden de kamers schoongemaakt wat erg prettig was. Wij verbleven hier eind augustus en hadden genoeg bedjes bij het zwembad. Het ontbijt was uitstekend (vers brood, eieren, fruit, zuivelproducten, zelfgemaakte jam, elke dag verse taart, verse cake etc.) Ook het avondeten bij het hotel was erg lekker! Dan even over het strand.. Het Bella Vista strand (tegenover het hotel) stelt eigenlijk niets voor.. Het ligt langs dezelfde (drukke) weg als het hotel en heeft maar weinig ligbedjes en dixies als toilet. Beter kun je de bus pakken naar Karfas (2 euro pp). Daar is het echt super!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |