7.8GoedScore uit 27 reviews

• Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Verblijven in Afrikaanse stijl bij Hotel Balafon Beach Resort in Gambia. Vanuit het zwembad loop je door de mooie tuin zo het strand op. Eten kan in het hotel, maar op loopafstand zijn er ook veel restaurants te vinden. Behalve genieten van het mooie strand is het aan te raden een safaritocht te boe...

Balafon Resort

7.8GoedScore uit 27 reviews

Geweldig!!
Door Kayleigh op 17-10-2023

Wat een paradijs is dit hotel! Direct aan het strand, altijd een bedje tot je beschikking. Heerlijke zwembaden en erg leuk personeel. Tot volgend jaar!

Heerlijke vakantie gehad.
Door Els op 28-02-2023

Wij hadden kamer B25. Accomodatie was prima. Je kunt altijd wel iets verzinnen dat verbeterd kan worden. Het heeft onze vakantie niet beïnvloed. Ligging was top. Heerlijk strand, bedjes genoeg, handdoeken voor op het strand. Prijzen in het restaurant van het hotel liggen iets hoger dan daarbuiten. Ontbijt was heel uitgebreid. Gek als er niets van je gading tussen zit. Personeel was, net als vrijwel alle Gambianen, heel vriendelijk. Altijd zin in een praatje. We hebben overal heerlijk gegeten. Bij Justice om de hoek van het hotel, bij Mango, Gusto, El Sol op de Strip. Taxiboys staan buiten bij het hotel te springen om klanten. Wij hadden een goede ervaring met Ali. (Alieu). Hij heeft ons alle keren naar een pinautomaat of restaurant gebracht. Het was een luxe en fijn. Een belletje en hij kwam ons weer ophalen. En eten over? Laat het inpakken. Naast de taxichauffeurs zijn er altijd gegadigden. En de restaurants zijn er blij mee.

Betaal voor premiumkamer en krijg een voordeelkame
Door Gerard Kamp op 01-02-2023

Wij hadden een premiumkamer van hotel Balafon in Gambia geboekt. Wij kregen een voordeelkamer (zelfs voor Gambiaanse begrippen een slechte kamer). We hebben hierover direct bij de reisleidster gereclameerd maar helaas waren alle premiumkamers bezet. Bij terugkomst direct een klachtenformulier ingevuld. Resultaat dat Corendon 50% van het TEVEEL BETAALDE uit "coulance" wil vergoeden. Volgens mij is dat diefstal!

Balafon Resort

Geweldig hotel op superplek
Door Marlies op 09-04-2020

Ligging is top, aan strand met eigen ligbedden. Kleinschalig, adults only en lekker rustig. Af en toe livemuziek bij hotel. Kamers mooi en ruim, kies voor zeezicht of aan zwembad! Er loopt een waterloop (afgeleide van zwembad) door het complex. Personeel is top en maakt heel graag een praatje. Alles wordt goed schoongemaakt. Ontbijt is goed, buffetvorm. Let wel op, drankjes bij bar besteld, die heeft zgn. nooit wisselgeld... Uit het hotel lopend (via hotel Djembe) vind je de 'kleine' strip met restaurantjes, via strand lopen en bij Senegambia hotel in en uit, dan kom je op de 'grote' strip met meer restaurants. Wij hebben eigenlijk overal lekker gegeten. Iedereen wil je gids zijn en wat aan je verdienen en dat is logisch, het blijft Afrika... Wij zijn niet bang en o.a. lekker op stap geweest met locals, dat was prima! Vaak waterpolo gespeeld met animatieteam, superleuk!

SUPER VERBLIJF TOP LOCATIE
Door Loek Elsinga op 18-03-2020

Top verblijf SUPER Locatie. Ruime kamers - Goede hygiëne het enige er was wat weinig kastruimte. Goed ontbijt TOP. Dagelijkse goede schoonmaak. Dagelijks schone handdoeken. Het is voor Gambiaanse begrippen gewoon Super goed. Vriendelijke personeel. Niets te klagen.

Snap niet dat er mensen klagen we zijn in Afrika niet aan de franse Riviera Als je er niet tegen kan blijf dan thuis.

Geweldig!
Door Kristin op 22-01-2020

Prachtige vakantie. Vriendelijk personeel, ruime kamers in een gezellige setting. Ik lees hier regelmatig dat er bv. geen deur was aan de badkamer maar dat was bij ons wel. We hadden zeezicht bijgeboekt maar zou dat wel niet meer doen. We zaten op de eerste verdieping en dat vond ik dan weer wel een echte plus. Door het hotel lopen er ook wat kleine mangroves waar heel wat vogels in huizen. Bij zonsopgang en -ondergang was dat prachtig. Enig minpuntje was het koude water van het zwembad maar de zee was heel aangenaam en was dus niet zo erg. Tip: boek logies en ontbijt. Er zijn heel leuke restaurantjes op en rond de strip zoals Gusto, Tao, Scala, Seashells,... Neem cash geld mee. Je kan in het hotel wisselen. De locals zijn heel vriendelijk maar zoals overal zitten er ook wel tss die denken dat ze snel iets aan je kunnen verdienen. Dus wel een beetje op je hoede zijn. Fruit- en juicebar op strand zijn top. Zeker voor herhaling vatbaar!

Soort hotel
Adults only