Advertentie

Tips

10 tips over Hotel LABRANDA Coral Beach Resort & Spa


 • Anneke, 29-05-2012

  Op www.gambiagids.nl vind je de kontaktgegevens om een afspraak te maken met Saikou. Hij is een goed engels sprekende gids, betrouwbaar, vriendelijk en laat je kennis maken met het echte Gambia. Hij helpt mee je vakantie een geweldige ervaring te laten zijn.


 • Alain en Anita, 11-05-2014

  Zeer mooi strand voor het hotel maar zodra u zich op het strand begeeft wordt u letterlijk overvallen door locals die zich bijzonder vriendelijk en behulpzaam opstellen. Vergeet echter niet dat dit alles schijn is en dat u voor hen een wandelende bank bent. Deze mensen compleet negeren is de boodschap. Blijf Nederlands praten want deze taal spreken zij zeker niet!


 • P.Geerlings, 12-03-2013

  Als de kamer bij aankomst niet bevalt, vraag dan direct een andere kamer. Er zijn kamers genoeg en het personeel doet hier niet moeilijk over. Voor een paar honderd euro meer kun je ook naar Coconut Beach Hotel.


 • Loes, 21-05-2013

  Excursie,s kan je het beste doen met de lokale gids is goedkoper en je ziet heel veel


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor LABRANDA Coral Beach Resort & Spa voor je op een rij gezet:

  1
  TUI
  TUI
  2
  Vakanties.nl
  Vakanties.nl
  3
  Lavida Travel
  Lavida Travel
  4
  Suntip
  Suntip
  5
  Travel Store
  Travel Store
  6
  Mimosa Reizen
  Mimosa Reizen
  8
  Booking.com
  Booking.com
  9
  D-reizen
  D-reizen
  10
  trivago
  trivago
  Bekijk alle aanbieders

 • Anna V., 06-03-2013

  Wissel niet je geld bij de hotelreceptie want dan krijg je 10% minder. Wissel bij erkende wisselkantoren. Ook voor een taxi: loop even het resort uit, dat scheelt bijna de helft. Naar Kololi betaal je 250 D. Voor een goed diner kun je je met de taxi laten afzetten bij restaurant JO JO in Kololi. Een sfeervol op Europees ge-orienteerd restaurant met live muziek en tegen een redelijke prijs. De taxichauffeur wacht gewoon tot je gegeten hebt. En dat alles voor die prijs!


 • H.J, 18-03-2012

  Stukje gaan wandelen en je krijgt goedkopere en mooie excursies aangeboden.


 • Brigitte, 24-01-2012

  Vlieger mee voor liefhebbers. Hebben we daar zelf niet gezien is dus waarschijnlijk niet of slecht te koop. Internet is duur € 16.00 per dag en dan doet het internet het af en toe......


 • suheyla, 23-06-2012

  Het Abuko reservaat was echt geweldig, je kunt een jungle tocht maken waar je je echt bevind in een prachtige natuur. Ook de grens van gambia/senegal is adembenemend, zulk soort plekken zet je wel aan het denken..


 • Sandra van Wijnen, 11-03-2012

  Geniet maar hou in het achterhoofd dat je in Afrika bent :-)


 • Advertentie

 • A, 19-12-2015

  Fooien zijn erg gebruikelijk. Geef aan de pooljongen op eerste dag aan het zwembad 100 Dalasi en je bed ligt de hele week klaar. Wij hebben 3 excursies gedaan; Bijilo Monkey Park (op eigen gelegenheid), Abuko National Reserve en Early Bird. Laatste week geboekt bij de hostess daar. Vooral Early Bird is een aanrader, op de boot door de mangroven en daarna wandelen door de rijstvelden.