Advertentie

Tips

3 tips over Appartement Seafront Residences & Hotel


  • Roel van Dijk, 05-03-2014

    Neem een vaste chauffeur en gids voor je uitstapjes en trips. Het zijn lokalen die de weg goed kennen overal, en je helpt er de lokale bevolking mee! Deze groene taxi's zijn gecertificeerd, geautoriseerd en volledig verzekerd, en werken voor de helft van de prijs van de touroperator. Wij vonden Ousman een fantastische, goudeerlijke en bescheiden vent. Neemt je overal mee naar toe, ook naar Senegal bijvoorbeeld. Hij heeft sinds kort ook zijn eigen website www.ousmantours.com


  • Mark, 08-02-2013

    Schuin tegenover het tankstation kun je lokaal eten bij Mao's restaurant (coca cola parasol). Het menu bestaat voornamelijk uit vis, maar als je een dag van te voren een kip besteld wordt dat ook klaar gemaakt. De prijs is vele malen goedkoper dan in de touristen restaurants ( o.a.Senegambia). Aan de andere kant (bij Baobab lodge) is een uitgebreid restaurant (5 min. lopen). Bij het naastgelegen Lemon Creek zijn fietsen te huur.


  • josjebuis, 13-11-2012

    Neem de groene taxi naar Senegambia waar je heerlijk kunt eten in bv Paradiso of de African Queen (taxi's staan voor het naastgelegen Lemon creek hotel), Laat je doucheschuim e.d. achter als je terug moet naar Nederland voor de schoonmaakster. is er erg blij mee.