The Gambia Adventure

We hebben de beste aanbieders voor The Gambia Adventure voor je op een rij gezet:
The Gambia Adventure
Gambia adventure bij Betsy en Ismaila in Farato is een droom vakantie. We werden opgehaald in open jeep. 's ochtends word je gewekt door de talrijke exotische vogels. Betsy verzorgt een heerlijk ontbijt, onder de boom. Je bent direkt aan het onthaasten daar. De omgeving is heel veelzijdig de natuur, monkey parc, snake farm, lamin lodge met bootje naar de katoen boom door de mangrove een adembenemend sprookje. Bezoek ook de vismarkt. Zelfs als je niet van vis houdt is het een belevenis! En niet te vergeten de zee met heerlijke branding. 's avonds weer genieten van een overheerlijke maaltijd. Wat wil je nog meer. Betsy en Ismaila zijn lieverds alsof je ze al jaren kent. Onze dochter was dikke maatjes met Toebab de liefste hond van Gambia. De zon maakt alles helemaal compleet. Wij komen zeker terug!!
We hebben een geweldige tijd bij Betsy en Ismaila gehad.
Het huisje is van alle basisgemakken voorzien en wordt dagelijks schoongemaakt. In slaap vallen bij het geluid van de krekels en wakker worden als de vogels fluiten. Genieten van de rust in de mooie tuin. Het ontbijt is prima verzorgd. Heerlijk onder de mangoboom. Ook het Afrikaanse diner smaakt heerlijk.
Betsy is een prima gids die je veel van Gambia weet en kan laten zien. Mooi zijn de ontmoetingen met de Gambianen, gastvrij en hartelijk.
Betsy wil je overal wel heen brengen maar het is ook een leuke ervaring om met het openbaar vervoer te reizen.
Een aanrader...

The Gambia Adventure
Wil je Gambia beleven, proeven, voelen, ruiken, dus gewoonweg ervaren, dan ben je hier op de juiste plek. Betsy legde ons in de watten en aan Ismaila haar man hebben we al onze ongezouten vragen gesteld. Zodra we wakker waren hadden we al een kop koffie in onze hand. Heerlijk uitgebreid ontbijt vers brood vers grapefruitsap van eigen grapefruits, gebakken omelet je zegt het maar, allemaal onder de prachtige mangotree. Ook het echte Afrikaanse eten tijdens het diner smaakte verrukkelijk op de mooie veranda. Wilden we een dagje relaxen stonden de luie stoelen al voor ons klaar en hing de hangmat al in de tuin. Wilden we een dagje naar het strand bracht Betsy ons erheen. Of als we een trip wilde maken konden we precies vertellen wat we wilde en werd het programma aangepast aan onze wensen. Heel bijzonder vonden wij de enthousiaste snoetjes van de kindjes die ons al zwaaiend toeriepen "Toubab!" Schooltje, ziekenhuis, zonsopkomst-boottrip, rijstvelden, natuurpark, lokale markt, ongerept strand, alles kan. Betsy's slogan: "No problems in the Gambia" gaat hier écht op. Onze slogan: "This is the Gambia!"
Net terug van een weekje Gambia.
Betsy is een pittige tante die heel goed haar mannetje staat en die duidelijk thuis is in Gambia. Ismaila is een symphatieke man die heel graag vertelt over zijn land. Alsof je bij familie op vakantie bent...
Kamers zijn in orde. Elke dag wordt er gepoetst en krijg je propere handdoeken. De tuin is mooi, het is zalig om te ontbijten onder de mangoboom. Ook zitten er veel kleurrijke vogeltjes en vlinders.
Betsy neemt je overal mee naartoe. Je kan zelf trips vragen of Betsy stelt er voor. Natuur, cultuur, marktjes, een schooltje... Alles kan. Betsy laat je met veel plezier kennismaken met het land en zijn bevolking. Als je wilt, trek je er natuurlijk zelf op uit. Je kan dan de auto gebruiken en betaalt daar enkel de benzine voor.
Speciale wensen : Betsy zorgt ervoor. Ik was jarig en werd getrakteerd op een heus feestje met een muziekbandje en dansers. Ook de champagne stond koud en de taart was geregeld.
Voor herhaling vatbaar
Wil je buiten de toeristenzone in Gambia verblijven (en dat is sowieso een aanrader), boek dan dit Bed & Breakfast bij Betsy & Ismaila. Zij hebben een prachtig verzorgd huis en B&B bij de lokale bevolking. Je hebt veel privacy doordat het B&B omheind is. Betsy is op en top gastvrij, staat altijd voor je klaar en verwent je tot in de tenen. Ze chauffeurt je waarheen je maar wilt en heeft zelf ook tips voor excursies. Wij mochten de auto meenemen tegen benzineprijs, superdeal. In 2012 zijn we ook in Gambia geweest, in de zogenaamde Strip, toeristenzone. Maar dat is niet het echte Gambia. Wil je Gambia zien en toch binnen 15 minuten bij de toeristenzone zijn, boek dan bij Betsy. Het zijn schatten van mensen en je wordt in de watten gelegd. Topverzorging.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |