Bamboo Garden Hotel - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Wat er allemaal gezegd wordt over het hotel ben er 2x geweest super goed gehad hotel goed en eten super goed
Dit oude hotel tart werkelijk alle verbeelding. Tot op de draad versleten en helemaal uitgeleefd. Alles is kapot wat maar kapot kan gaan en wordt gerepareerd met een stuk koord. Voor eten wordt er net niet gevochten. Onbegrijpelijk dat Corendon dit hotel nog durft voor te stellen aan haar klienten. Ook het personeel weet dat er niets in orde is en verbiedt ons foto's te maken van de vuilste hoeken. Wij hadden te laat door dat de situatie zo erg was want de foto's op de websites en de brochures ogen bedrieglijk mooi. Gelukkig schijnt de zon , maar wees gewaarschuwd!
Niet doen! Alles is vies en onhygiënisch. Zelfs voor Afrikaanse begrippen. Nu zijn we wel iets gewend. Maar dit was echt niet te doen. glas in de badkamer wat na meerdere keren klagen, ongelukken en na 3dagen pas werd opgeruimd. buffet is zeer treurig. Koud, slecht aangevuld, kip is vaak nog rauw. Na een discussie wordt er meteen politie bijgehaald en gedreigd om je op te laten pakken.. Over 600dalassie... Tot zo ver de gastvriendelijkheid. Met klachten doen ze helemaal niets!!!! Kies voor je eigen veiligheid en blijf weg uit dit 'resort'
Pas je verwachtingspatroon aan naar Afrikaanse begrippen en je hebt een top vakantie!
1 week All inclusive verbleven. Kamer met bad/douche, airco en kluis. 3x daags buffet. Snackbar nooit open gezien, evenals de ijssalon. Heerlijk zwembad en strand. Massage bij het hotel een dikke aanrader!
wij komen reeds 7 jaar in laico atlantic waaronder 2 jaar niet wegens sluiting hotel. wij hebben het elk jaar zienderogen zien achteruitgaan, wat een spijtige zaak is voor het personeel want voor hen niks dan lof! tijdens ons laatste verblijf hebben we beslist er nooit meer naar toe te gaan, het eten was er verschrikkelijk, veel verblijvers ziek waaronder ikzelf, allemaal met dezelfde verschijnselen: buikloop en overgeven.Wij hebben dit gemeld aan het reisagentschap, ze wisten van de toestand want het stroomde klachten binnen en de hostess wist ons te melden dat de samenwerking met dit hotel zou stopgezet worden. dit jaar was het hotel qua toeristenbezetting, denk ik voor maar 25% bezet, elke dag was er buffet maar telkens met de resten van de dagen ervoor, vandaar waarschijnlijk het hoge aantal zieke gasten. en dan lees je op verschillende sites dat het een aanrader is en verschillende awards gewonnen heeft. vandaar dus dit schrijven
Bouwjaar | 1980 |
Renovatiejaar | 2002 |