Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

4 tips over Aparthotel Cape Point


 • Jeroen, 10-12-2013 Rapporteren

  Tripjes boeken bij "lokale mannetjes" waar er genoeg van rond lopen. Scheelt meer dan de helft dan boeken bij de Nederlandse reisorganisatie.

  Strandbar van Ocean Bay waar je lekker kunt lunchen en een cocktail kunt drinken. Als je daar eet, vraag dan om de wifi-code van Ocean Bay Hotel. Veel beter dan die van Cape Point Hotel.... ;-)


 • Ria, 14-10-2013 Rapporteren

  Aanrader: restaurant Rising Sun (tegenover het hotel) en Taj India. Verder hebben we wat excursies gemaakt met Solomon (taxichaufeur en rastaman). Excursies die je boekt bij de touroperator zijn 2x zo duur. Erg leuk is Paradise Beach!!!!!!


 • Ina, 26-02-2013 Rapporteren

  Je kan voor weinig geld met een taxi overal heen. In het hotel kan je een body massage laten doen is niet duur of een manicure.


 • heidy, 04-08-2013 Rapporteren

  ga je 2 wkn boek de ene week hier en de andere week in een ander gebied, dan heb je meer afwisseling, .wij zijn 2e week naar Sunswing hotel geweest,huisje aan het strand, en 2 min. met de taxi naar de strip voor restaurantjes ,supermarkt ,wisselkantoor ,craftmarket ect.of je loopt via het strand naar het Senegambia hotel , en binnendoor naar de strip.


Advertentie
Advertentie