/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03240000-03249999%2FE3244588.jpg)
l'Oree du Lac
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02670000-02679999%2FE2671435.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02670000-02679999%2FE2671429.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02670000-02679999%2FE2671433.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02670000-02679999%2FE2671428.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor l'Oree du Lac voor je op een rij gezet:
l'Oree du Lac
Heel gezellige camping, en vriendelijke eigenaren! Kippetjes liepen rond en daar kon men ook de eieren van kopen! Lekker zwembad om even af te koelen. Schoon sanitair! Doorreis camping. Maar ook leuk om paar dagen te blijven. WiFi kopen via Osmozis, prima! Restaurant aan t meer vlakbij! Komen zeker nog een keer terug!
Begin september op doorreis hier 1 overnachting gestaan. Eigenaresse kon/wilde niet vertellen hoeveel de WiFi kostte: ‘dat staat om de hoek aangeplakt!’ Voor 1 apparaat: 1 uur € 5,00; 2 uur € 8,00. 2 dagen € 13,00. 1 week € 23,00. Voor meerdere apparaten: 1 week € 39,00. De eerste 10 minuten per dag zijn gratis. Het restaurant was gesloten. De plaatsen zijn erg schuin. Sanitair is matig, toiletten zonder bril en toiletpapier.
Een heerlijk rustige camping. Mooie omgeving. Dichtbij de supermarkt. Ook het stadje Roanne (10 min.) en de stad Lyon (75 min.) zijn prima te bereiken. Het sanitair en het zwembad zijn beiden schoon. Hele vriendelijke eigenaren, die bij alles behulpzaam zijn. Tijdens ons verblijf was er een avond met met muzikanten die bluesmuziek maakten, erg leuke sfeer. We zouden deze camping zeker aanraden, mogelijk ook goede plek als je verder op doorreis naar het zuiden bent.
l'Oree du Lac
Kleine camping met veel Nederlanders en Fransen. Mooie plaatsen, enige/veel schaduw en deze zijn ook goed onderhouden. Aan de rivier (niet om in te zwemmen), die je in avonden goed hoort. Meer = dichtbij en wel om in te zwemmen. Ziet er daar mooi uit. Op camping is een want kleiner zwembad maar deze is goed en veel ligbedden met parasols. Er is een bar waar je verscheidene dingen kan bestellen en iedere ochtend mogelijkheid tot stokbrood, croissant en chocolade broodjes. Ging contant maar ze vonden het goed om deze bedragen bij de rekening op te doen. Vriendelijke eigenaren en denken dus goed mee! Wel vonden wij het sanitair erg aan vervanging toe. Het was niet schoon te noemen (ook niet na schoonmaken). Ook erg weinig sanitair, omdat een deel niet toegankelijk was (op slot). Dit was voor ons eigenlijk het minpunt. Het kan erger maar het kan zeker ook vele malen beter. Verder fijne camping! Rouane met Carrefour op 12 minuten rijden.
Onze vakantie startte al bij aankomst op de camping. Patrick en Laure (eigenaren)zorgen gelijk voor een ongedwongen sfeer, erg prettig. Ze willen het je maar al te graag naar je zin maken, zonder zich op te dringen. Na een fors onweer bv. werd er geinformeerd of alles goed was. Hadden we nog nooit eerder mee gemaakt. De eigenaren geven goede tips over wat er in de omgeving te zien of te beleven valt, erg nuttig. De camping was heerlijk rustig, alles zag er netjes uit. We hadden een mobile-home gehuurd. Deze was schoon en van alle gemakken voorzien. Patrick en Laure zijn toffe mensen, die betrokken zijn en goed aan voelen wat je wil, top team !!
De camping is niet echt druk, sanitair ligt op twee plaatsen maar 's morgens wel heel wat druk, soms wachtrijen voor toilet en douches, sanitair was heel proper, de eigenaren waren enorm vriendelijk en zeer behulpzaam , ze deden er alles aan om je vakantie te doen slagen, er was een klein restaurantje, de plaatsen die wij kregen waren ruim en alle plaatsen zeer schaduwrijk, de camping is super gelegen , naast een stuwdam en meer, ideaal om te fietsen, wandelen. De streek is niet echt toeristisch maar er zijn zeer leuke dorpjes te bezoeken, de winkels zijn op 5 km , maar je kon brood op de camping verkrijgen. De camping is een aanrader als je van rust houdt. Leuk zwembad en speelgelegenheid voor kinderen.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |